Blog

Nieuws
Leestijd 5 minuten

Persbericht: Upsales trekt Lead Today aan als exclusieve Nederlandse partner

Image Blogpost
Lead Today, een marketing consultancybureau gericht op bedrijfsgroei door het genereren van nieuwe klanten, is sinds deze week exclusieve Nederlandse partner van het toonaangevende Zweedse softwarebedrijf Upsales. Upsales heeft de afgelopen jaren met haar geïntegreerde marketing automation en CRM-pakket veel terrein gewonnen binnen de Scandinavische markt. Inmiddels heeft het bedrijf ook de overstap gemaakt naar de rest van Europa en het Midden-Oosten. Het partnerschap tussen Lead Today en Upsales vormt een belangrijke mijlpaal, zowel in de strategische koers van Lead Today als in de internationale oriëntatie van Upsales. 

De vraag naar een gemeenschappelijke en uniforme sales- en marketingoplossing stijgt de laatste jaren enorm. Veel bedrijven realiseren zich hoe waardevol een combinatie van marketing automation, CRM en krachtige analysetools is voor hun groeiambitie. Door deze systemen in één geïntegreerde en gebruiksvriendelijke applicatie te bundelen, biedt Upsales bedrijven de kans om hun marketing- en salesafdelingen te optimaliseren. Lees hier meer over de oplossing van Upsales.

Lead Today
Hiermee vormt het softwarepakket van Upsales een goede match met de groeiaanpak van Lead Today. Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei helpt Lead Today B2B bedrijven met het realiseren van hun groeiambities. Vanuit een weldoordachte en gestructureerde groeistrategie worden groeiprogramma’s geformuleerd die voor aantoonbaar resultaat zorgen. Met een overzichtelijke roadmap zorgt het bureau voor structuur, focus en voortgang bij haar klanten, om op die manier nieuwe klanten aan te trekken en bedrijfsgroei te realiseren. Over de samenwerking met Upsales zegt Robert de Boer, eigenaar en oprichter van Lead Today, het volgende: 

“Veel B2B bedrijven worstelen met het op één lijn brengen van marketing en sales rondom de customer journey. Voor ons is het heel zinvol om Upsales een integraal onderdeel van onze aanpak te maken. Ze nemen onnodige rompslomp met systeemintegraties en complexe implementaties weg. Dit betekent dat onze klanten zich kunnen richten op het inzetten van onze strategische expertise en dit kunnen combineren met een platform die speciaal is ontworpen voor bedrijfsgroei.”
 
Mis niets

Een update ontvangen wanneer een nieuw blogbericht verschijnt? Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in B2B marketing.

Upsales
Upsales CMO Jon Beckman ziet de verbreding naar de Nederlandse markt als een logische stap in de koers van Upsales en kijkt er naar uit om de markt te ontwikkelen met een sterke, lokale partner aan zijn zijde: 

"De Scandinavische en Nederlandse markten zijn redelijk vergelijkbaar in termen van sales en marketing volwassenheid en ambitie. Lead Today heeft uitvoerige ervaring in strategisch en operationeel advies rondom B2B marketing en sales. Ook delen zij onze ambitie om marketing- en sales professionals in staat te stellen hun beste potentieel te bereiken. Samen zorgen we voor een sterke enabler voor groei voor B2B-bedrijven met hoge ambities.”


 
Sabine Schmetz
Sabine Schmetz, Marketing Consultant

Als Marketing Consultant met redactie-ervaring duikt Sabine in de nieuwste marketing ontwikkelingen. Ze zorgt voor voortgang en structuur bij de klant en weet bruggen te slaan tussen marketing en sales. 

Neem contact op

Reageer op dit bericht

Laat je inspireren door onze kennis

Nog niet genoeg gelezen? Naast dit blogbericht hebben we meer zaken die je wellicht interesseren. Hieronder staan de laatste drie blogs binnen deze branche, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in ons blogoverzicht.