Lead Today

Boost je leadgeneratie!

Hoe zorg jij voor meer leads en meer omzet? Waar liggen kansen voor jouw organisatie en hoe effectief zijn jouw marketing- en salesactiviteiten ingericht? Wij helpen je graag op weg om jouw doelstellingen om te zetten in concrete plannen en activiteiten. We hebben onze opties even voor je op een rijtje gezet.

Leadgeneratie

Met leadgeneratie verzamel je, door het delen van waardevolle content, de contactgegevens van potentiële klanten en ben je in staat om in een vroeg stadium de behoefte te achterhalen.

Wil jij kwalitatieve leads en binnen één maand resultaat? Of wil jij een pragmatisch plan gericht op het vullen van je marketing- en salesfunnel en het realiseren van concrete salesafspraken? Wij vertellen je er alles over!

Arrow

Quickscan

Voordat je vooruit kunt kijken, is het belangrijk om eerst terug te blikken. Want hoe volwassen is jouw marketing- en salesorganisatie eigenlijk? Waar liggen kansen en wat zijn logische vervolgstappen voor jou om verder te professionaliseren en (versnelde) bedrijfsgroei te realiseren? Middels onze quickscan analyseren wij binnen 3 dagen jouw marketing- en salesorganisatie en presenteren onze concrete bevindingen en aanbevelingen, waardoor jij sneller in staat bent om groei te realiseren. Meer informatie? Plan een afspraak in en wij vertellen je er meer over.

 
Arrow

Ontbijtsessie

Wil jij met een selecte groep B2B ondernemers, directeuren en marketing- en salesmanagers sparren over bedrijfsgroei, onder het genot van een heerlijk culinair ontbijt in Rotterdam? Meld je dan aan voor onze eerstvolgende ontbijtsessie!

Arrow

Krijg (vrijblijvend) hulp van een expert

Kunnen wij je helpen met een specifiek marketing- en salesvraagstuk (zoals advertising, CRM optimalisatie, webontwikkeling of lead nurturing)? Plan vrijblijvend een call in met onze Sales Manager Xanne Geers en zij linkt je aan één van onze specialisten!

Arrow

Hulp nodig?

Je kunt ook direct een gesprek aangaan met één van onze consultants. Klik hieronder om naar ons contactformulier te gaan!

Arrow