Business-to-business

Meer kwalitatieve leads voor B2B bedrijven door onze smart marketing aanpak

Business-to-business

De dienstverlening van Lead Today draait om leadgeneratie. Om een bedrijf te laten groeien is een constante stroom leads nodig. Dit vereist een naadloze samenwerking tussen marketing en sales. Lead Today stelt de optimale mix van online en offline middelen samen en creëert zo een geïntegreerde aanpak om leads te genereren. Dit doen we niet door nog harder te roepen, maar door kwalitatieve content te plaatsen waar de doelgroep zich bevindt. Data en analytics staan daarbij centraal.

We starten met het uitvoeren van een gedegen analyse, waarin gekeken wordt naar de positionering, de doelgroepen en doelstellingen van het bedrijf. Vervolgens wordt aan de hand van workshops de juiste leadgeneratiestrategie vastgesteld. Deze strategie zal geïmplementeerd worden aan de hand van passende marketingtechnologieën. In de uitvoering kijken we speciaal naar de b2b-branche, haar ontwikkelingen en de bijbehorende kanalen.

Voor de uitvoering van deze dienstverlening maken wij gebruik van marketing automation software zoals HubSpot, Kentico en Act-On. Met deze software is het mogelijk om marketingactiviteiten zoals e-mailmarketing, socialmediamarketing en contentmarketing te bundelen. Door alles binnen één softwarepakket te houden, kan een websitebezoeker stap voor stap gevolgd en benaderd worden. Dit vergroot de kans op het binnenhalen van de lead.

 

Nic.Oud

Voor Nic.Oud pakken wij het online adverteren op om meer kwalitatieve leads te genereren. 

Ik wil…

meer leads genereren

Leads binnenhalen is een van de belangrijkste doelstellingen van elk b2b-bedrijf. Leads zijn echter alleen bruikbaar als ze goed zijn. Het vangen van de juiste leads vereist ervaring en expertise. Lead Today biedt daarom het leadgeneratiestrategie-pakket aan, waarmee er een op maat gemaakte strategie geïmplementeerd wordt. We beginnen met het analyseren van de huidige situatie, door het uitvoeren van een nulmeting. Die meting vormt als benchmark de basis voor een adviesrapport, waarmee we vervolgens een leadgeneratiestrategie ontwikkelen. Bij de ontwikkeling houden we rekening met de ideale klant en de reis die deze klant aflegt. Zo zien we welke vormen van leadgeneratie nodig zijn om de gewenste leads binnen te halen. Desgewenst zorgt Lead Today ook voor de implementatie van de nieuwe strategie.

betere integratie van marketing en sales

Binnen organisaties ziet Lead Today regelmatig een splitsing tussen het marketing- en het salesteam. De teams zijn vaak twee eilanden waarbij onderlinge communicatie ontbreekt. Om tot een beter bedrijfsresultaat te komen, is het van belang dat er een goede samenwerking tussen marketing en sales wordt opgezet. Een gedeelde bedrijfsvisie, gezamenlijke meetings en het vastleggen van verantwoordelijkheden zijn daarbij essentieel. Lead Today biedt ondersteuning voor een betere integratie tussen beide teams, zodat er meer rendement uit bedrijfsinvesteringen gehaald kan worden.

een centraler klantbeeld

Met de juiste data kan je als onderneming beter inspelen op de vraag van klanten. Efficiënt data verzamelen is dan ook essentieel. Alle informatie in één systeem, op één plaats, zorgt voor een 360 customer view. Zo krijgt een bedrijf meer inzicht in klantgegevens, waardoor er doelgerichter aan een positievere klantbeleving gewerkt kan worden. Lead Today helpt bedrijven vast te stellen welke data belangrijk zijn en welk systeem bij het bedrijf past. Daarnaast trainen wij uw bedrijf in het omgaan met big data en het zo effectief mogelijk inzetten hiervan.

mijn prospects bereiken via LinkedIn

Bij het bedrijfsmatig inzetten van LinkedIn komt veel kijken. Van de opmaak van een goede bedrijfspagina tot het werken met LinkedIn Pulse, LinkedIn Sales Navigator en LinkedIn adverteren; voor een effectief gebruik van LinkedIn is kennis en ervaring nodig. Lead Today onderzoekt welke LinkedIn-functionaliteiten interessant zijn voor de doelstellingen van een bedrijf en zorgt bovendien voor de juiste training. 
 

Lead Today uitdagen

Wij blijven voortdurend innoveren, groeien en verbeteren. Ons dienstenpakket wordt daardoor steeds uitgebreider. Staat uw organisatie-uitdaging hier niet bij? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Vraag het aan de experts

De experts van Lead Today staan klaar om de uw vragen over business-to-business te beantwoorden. We worden graag uitgedaagd en leveren altijd maatwerk. Weten wat we kunnen betekenen? Neem dan contact op.


 
Carina Jordens
Carina Jordens Software specialist
Stel uw vraag aan Tim en Carina

Laat je inspireren door onze kennis

Nog niet genoeg gelezen? Naast dit blogbericht hebben we meer zaken die u wellicht interesseren. Hieronder staan de laatste drie blogs binnen deze branche, maar u kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in ons blogoverzicht.