Ons team

Jouw partner in bedrijfsgroei

Samen groeien

De specialisten van Lead Today staan elke dag weer klaar om organisaties te laten groeien. Mooie resultaten behalen, dat is wat ons motiveert. Onze ‘getting things done’ mentaliteit zorgt ervoor dat elke dag weer een productieve dag is. Zo werken we continu aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Geen kans blijft onbenut, ook niet voor onszelf. We blijven ons daarom continu ontwikkelen en innoveren.

Lead Today heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei. In die tijd hebben we vanuit ons kantoor in Rotterdam al honderden bedrijven kunnen helpen met het realiseren van hun groeiambities. Met deze ervaring kunnen we op het hoogste niveau meepraten en zijn we op de hoogte van alle ins en outs binnen ons vakgebied. Deze professionaliteit combineren we met een toegankelijke en enthousiaste benadering. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en zetten ons volledig in om eventuele zorgen uit handen te nemen.

Wij werken uitsluitend met onze zorgvuldig geselecteerde specialisten. Naast oprichter Robert de Boer zorgen Project Manager Mike Joppe en Operations Manager Jaime Infante Ferreira, dat alle werkzaamheden binnen Lead Today op rolletjes lopen. Hierdoor kunnen onze consultants alle energie in hun klanten steken. Ook werken we samen met een flexibele schil van experts op het gebied van onder andere design, concept, copywriting, fotografie en animatie- en videoproductie. Door deze zaken uit te besteden kunnen we een hoog kwaliteitsniveau garanderen en tegelijkertijd het hele proces tot in detail bijhouden.

 

Partners

Lead Today werkt samen met marktleiders. Onze partners ontwikkelen innovatieve technologieën die bijdragen aan de realisatie van groeiambities. Dankzij deze partijen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste technologische oplossing.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en misschien maak jij straks onderdeel uit van het Lead Today team.
 

Universiteiten en hogescholen

Wij delen onze kennis en ervaring graag met de volgende generatie. Daarom wordt Lead Today geregeld uitgenodigd als gastspreker bij diverse universiteiten en hogescholen. Zo hebben we al gastcolleges verzorgd op de Erasmus Universiteit, Rotterdam Business School, Rotterdam School of Management, Hogeschool van Rotterdam, Inholland Rotterdam, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

De inhoud van de colleges stemmen we af op het curriculum en de wensen van de universiteit of hogeschool. Door middel van praktische workshops en interessante klantcases kunnen we onze kennis op een interactieve en leuke manier overbrengen op de studenten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lead Today zet zich graag in voor het goede doel en dat doen wij op verschillende manieren:

  • Wij ondersteunen organisaties in hun groei
  • ​Wij halen geld op door middel van sponsoring

Erasmus MC Vriendenfonds

Wij zijn onder andere partner van het Erasmus MC Vriendenfonds. Dit goede doel werft fondsen voor allerlei projecten. Ze bieden ondersteuning aan jong talent tijdens hun studie, halen geld op voor onderzoek naar ziekten en nieuwe behandelmethoden en streven naar optimalisering van de patiëntenzorg in het Erasmus MC. Eén van de projecten waar wij intensief bij betrokken zijn, is de Tour de Rotterdam. Lead Today steunt deze fietstocht op het gebied van online marketing en e-mailmarketing, om meer bekendheid en inschrijvingen te realiseren. Daarnaast denken wij ook mee over de positionering van het event.

Daniel den Hoed Stichting

Naast het ondersteunen van organisaties met onze expertise op het gebied van bedrijfsgroei, lopen we ook hard voor het goede doel. Elke twee weken vertrekken wij vanuit WTC Rotterdam en rennen we samen een rondje door de stad. Met elke kilometer die wij lopen halen wij geld op voor het goede doel. Dit geld doneren wij elk kwartaal aan de Daniel den Hoed Stichting, voor hun strijd tegen kanker.

Wil je ons ook sponsoren en mee doen aan de strijd tegen kanker? Vul dan via onderstaande knop het formulier in om je aan te melden!

MVO-knop.png

Een kijkje bij Lead Today

In hartje Rotterdam, op de 15e verdieping van het WTC gebouw, bevindt zich een van de gezelligste kantoren van de stad. Dit is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier streven de specialisten van Lead Today naar het realiseren van bedrijfsgroei.

Onderling houden we ons kennisniveau hoog met wekelijkse kennissessies. Wij hebben verstand van ons vakgebied en leren continu bij. De B2B wereld kent voor ons dan ook geen geheimen meer. In de praktijk betekent dit vaak hard werken, maar we kunnen gelukkig ook hard genieten. Om het beste resultaat te leveren, staat gezondheid centraal bij Lead Today. We sporten veel en houden van (gezond) eten.