Lead Today

Digitale marketingstrategie en uitvoering, met een sterke focus op leadgeneratie

Smart marketing

Lead Today helpt organisaties bij het behalen van hun marketingdoelstellingen. Wij pakken marketing aan op een slimme en doeltreffende manier. De basis is altijd een goed doordachte digitale strategie. Deze gebruiken wij om de juiste marketingtechnologieën te implementeren en de uitvoering van de marketing te verzorgen.

Lead Today heeft al bijna vijftien jaar ervaring in online marketing en heeft in die tijd vanuit Rotterdam al voor honderden bedrijven digitale strategieën mogen bedenken en uitvoeren. Wij werken uitsluitend met digital natives en specialisten. Binnen Lead Today worden alle werkzaamheden op het gebied van projectmanagement en (online) marketingconsultancy uitgevoerd. Naast het eigen team van experts werkt Lead Today samen met een flexibele schil van specialisten op het gebied van onder andere design, concept, copywriting, fotografie en animatie- en videoproductie. Zo garanderen we een hoog kwaliteitsniveau.

Partners

Lead Today werkt samen met marktleiders. Onze partners ontwikkelen innovatieve marketingtechnologieën die perfect aansluiten bij de eisen die in dit tijdperk gesteld worden aan marketingimplementatie en -uitvoering. Dankzij deze partijen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste technologieën.

Vacatures

Lead Today biedt uitdagende traineeships aan voor een ambitieuze starter in content & online marketing (per 1 juli 2017) en online advertising (per 1 augustus 2017). De zes maanden durende programma's starten twee keer per jaar en zijn alleen toegankelijk voor de allerbeste kandidaten.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Lead Today. Wij geloven in teruggeven aan de maatschappij, door het belangeloos inzetten van onze expertise. Op dit moment helpen we de Van Bronckhorst Foundation, het Erasmus MC Vriendenfonds met Tour de Rotterdam en de Rotterdamse Uitdaging met het verhogen van hun waarde en bereik.

 

Van Bronckhorst Foundation

Lead Today is door de Van Bronckhorst Foundation ingeschakeld om de website te optimaliseren.

Een kijkje bij Lead Today

Lead Today bestaat uit een kernteam van consultants en specialisten. Om ons heen hebben we een flexibele poule van specialisten op uiteenlopende vakgebieden verzameld. Onderling houden we ons kennisniveau hoog met wekelijkse kennissessies en daarnaast spreken we geregeld bij universiteiten. De experts worden aangestuurd door onze ervaren projectmanagers. Wij zijn allemaal digital natives, marketing en technologie is ons met de paplepel ingegoten. Wij snappen het spel en spelen het graag. In de praktijk betekent dit vaak hard werken, maar we kunnen gelukkig ook hard genieten. Om het beste resultaat te leveren, staat gezondheid centraal bij Lead Today. We sporten veel en houden van (gezond) eten.