Lead Today

Digitale marketingstrategie en uitvoering, met een sterke focus op leadgeneratie

Smart marketing

Lead Today helpt organisaties binnen de drie focusbranches B2B, Charity en Real Estate met het behalen van hun marketingdoelstellingen. Wij pakken marketing aan op een slimme en doeltreffende manier, waarbij de focus ligt op leadgeneratie. De basis is altijd een goed doordachte digitale strategie. Deze gebruiken wij om de juiste marketingtechnologieën te implementeren en om de uitvoering van de marketingstrategie tot in de puntjes te verzorgen.

Lead Today heeft al bijna vijftien jaar ervaring in online marketing. In die tijd hebben we vanuit Rotterdam al voor honderden bedrijven digitale strategieën bedacht en uitgevoerd. Door die ervaring kunnen we op het hoogste niveau meepraten en kennen we alle ins en outs op het gebied van digitale marketing. Deze professionaliteit combineren we met een toegankelijke en enthousiaste benadering. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en zetten alles op alles om eventuele zorgen uit handen te nemen. 

Wij werken uitsluitend met digital natives en specialisten. Lead Today voert alle werkzaamheden op het gebied van projectmanagement en marketing consultancy zelf uit. Naast het eigen team van experts werkt Lead Today samen met een flexibele schil van specialisten op het gebied van onder andere design, concept, copywriting, fotografie en animatie- en videoproductie. Door bepaalde zaken uit te besteden kunnen we een hoog kwaliteitsniveau garanderen en tegelijkertijd het hele proces tot in detail bijhouden.

Partners

Lead Today werkt samen met marktleiders. Onze partners ontwikkelen innovatieve marketingtechnologieën die perfect aansluiten op de eisen die in dit tijdperk gesteld worden aan marketingimplementatie en -uitvoering. Dankzij deze partijen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste technologische oplossing.

Vacatures

 

Universiteiten en hogescholen

Wij delen onze kennis en ervaring graag met de volgende generatie. Daarom wordt Lead Today geregeld uitgenodigd als gastspreker bij diverse universiteiten en hogescholen. Zo hebben onze experts al gastcolleges verzorgd op de Erasmus Universiteit, Rotterdam Business School, Rotterdam School of Management, Hogeschool van Rotterdam, Inholland Rotterdam, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

De inhoud van de colleges stemmen we af op het curriculum en de wensen van de universiteit of hogeschool. De focus ligt daarbij op online marketing en inbound marketing. Door middel van praktische workshops en interessante klantcases kunnen we onze kennis op een interactieve en leuke manier overbrengen op de studenten. 

Een kijkje bij Lead Today

Lead Today bestaat uit een kernteam van consultants en specialisten. Om ons heen hebben we een flexibele poule van specialisten op uiteenlopende vakgebieden verzameld. Deze experts worden aangestuurd door onze ervaren projectmanagers. Op die manier garanderen wij de beste kwaliteit, terwijl we de regie in eigen handen houden. 

Onderling houden we ons kennisniveau hoog met wekelijkse kennissessies. Bovendien zijn wij allemaal digital natives: marketing en technologie is ons met de paplepel ingegoten. Wij snappen het spel en spelen het graag. In de praktijk betekent dit vaak hard werken, maar we kunnen gelukkig ook hard genieten. Om het beste resultaat te leveren, staat gezondheid centraal bij Lead Today. We sporten veel en houden van (gezond) eten.