Ons team

Jouw partner in bedrijfsgroei

Samen groeien

De specialisten van Lead Today staan elke dag weer klaar om organisaties te laten groeien. Mooie resultaten behalen, dat is wat ons motiveert. Onze ‘getting things done’ mentaliteit zorgt ervoor dat elke dag weer een productieve dag is. Zo werken we continu aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Geen kans blijft onbenut, ook niet voor onszelf. We blijven ons daarom continu ontwikkelen en innoveren.

Lead Today heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei. In die tijd hebben we vanuit ons kantoor in Rotterdam al honderden bedrijven kunnen helpen met het realiseren van hun groeiambities. Met deze ervaring kunnen we op het hoogste niveau meepraten en zijn we op de hoogte van alle ins en outs binnen ons vakgebied. Deze professionaliteit combineren we met een toegankelijke en enthousiaste benadering. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en zetten ons volledig in om eventuele zorgen uit handen te nemen.

Wij werken uitsluitend met onze zorgvuldig geselecteerde specialisten. Naast oprichter Robert de Boer zorgen Project Manager Mike Joppe en Operations Manager Jaime Infante Ferreira, dat alle werkzaamheden binnen Lead Today op rolletjes lopen. Hierdoor kunnen onze consultants alle energie in hun klanten steken. Ook werken we samen met een flexibele schil van experts op het gebied van onder andere design, concept, copywriting, fotografie en animatie- en videoproductie. Door deze zaken uit te besteden kunnen we een hoog kwaliteitsniveau garanderen en tegelijkertijd het hele proces tot in detail bijhouden.

 

Partners

Lead Today werkt samen met marktleiders. Onze partners ontwikkelen innovatieve technologie├źn die bijdragen aan de realisatie van groeiambities. Dankzij deze partijen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste technologische oplossing.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en misschien maak jij straks onderdeel uit van het Lead Today team.
 

Universiteiten en hogescholen

Wij delen onze kennis en ervaring graag met de volgende generatie. Daarom wordt Lead Today geregeld uitgenodigd als gastspreker bij diverse universiteiten en hogescholen. Zo hebben we al gastcolleges verzorgd op de Erasmus Universiteit, Rotterdam Business School, Rotterdam School of Management, Hogeschool van Rotterdam, Inholland Rotterdam, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

De inhoud van de colleges stemmen we af op het curriculum en de wensen van de universiteit of hogeschool. Door middel van praktische workshops en interessante klantcases kunnen we onze kennis op een interactieve en leuke manier overbrengen op de studenten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Lead Today. Wij geloven in teruggeven aan de maatschappij, door het belangeloos inzetten van onze expertise. We hielpen eerder al de Van Bronckhorst Foundation, het Erasmus MC Vriendenfonds en de Rotterdamse Uitdaging met het verhogen van hun waarde en bereik. Ben jij of ken jij een goed doel dat wel wat extra steun kan gebruiken? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

 

Een kijkje bij Lead Today

In hartje Rotterdam, op de 15e verdieping van het WTC gebouw, bevindt zich een van de gezelligste kantoren van de stad. Dit is de plek waar het allemaal gebeurd. Hier streven de specialisten van Lead Today naar het realiseren van bedrijfsgroei.

Onderling houden we ons kennisniveau hoog met wekelijkse kennissessies. Wij hebben verstand van ons vakgebied en leren continu bij. De B2B wereld kent voor ons dan ook geen geheimen meer. In de praktijk betekent dit vaak hard werken, maar we kunnen gelukkig ook hard genieten. Om het beste resultaat te leveren, staat gezondheid centraal bij Lead Today. We sporten veel en houden van (gezond) eten.