Lead Today

Zakendoen tijdens de coronacrisis

De coronacrisis brengt uitdagingen met zich mee, maar versoepelingen zijn op komst en je wilt meters blijven maken. Waar liggen kansen voor jouw organisatie en richt jij nu jouw marketing- en salesactiviteiten in? Wij staan klaar om met je mee te denken en laten je graag zien wat wel/niet werkt. Speciaal hiervoor hebben we enkele hulpmiddelen klaargezet. Want stilzitten kunnen we ons niet veroorloven, toch?

Webinar: (her)start jouw marketing- en salesstrategie!

Back to business! Na onzekere coronatijden is er zicht op versoepeling. Hoe zorg jij er nu voor dat jouw marketing- en salesstrategie weer staat als een huis? Op 29 mei nemen Marloes en Frank je mee in de 4 cruciale onderdelen voor jouw strategie! Klik op onderstaande button en schrijf je in!

Arrow

Krijg (vrijblijvend) hulp van onze experts

Om de potentie van organisaties optimaal te benutten formuleren we een op maat gemaakte strategie waarbinnen we diverse oplossingen bieden voor het optimaliseren van marketing en sales, ook in deze tijd. Wil je (vrijblijvend) sparren over jouw oplossingen tijdens de coronacrisis, plan dan een kennismakingsgesprek in met Xanne Geers. Na deze afspraak op afstand kan zij jou linken aan een van onze consultants die je verder kan helpen!

 
Arrow

Webinar: leadgeneratie

Kennisdeling is van groot belang. Juist nu! Geregeld organiseren wij webinars om onze learnings en inzichten met je te delen.

Wil jij ons laatste webinar ‘Leadgeneratie in 10 stappen’ terugkijken? Klik dan op onderstaande button en krijg inzicht op hoe je kunt inspelen op de corona-uitdagingen van vandaag én morgen!

Arrow

E-book: onze manier van werken

Wij zijn ervan overtuigd dat je pas grip op omzetgroei, en dus bedrijfsgroei krijgt op het moment dat je aandacht hebt besteed aan het optimaliseren van 6 pijlers binnen je marketing- en salesafdeling. We lichten deze 6 pijlers, onze werkwijze, toe in ons E-book.

Arrow

Hulp nodig?

Je kunt ook direct een gesprek aangaan met één van onze consultants. Klik hieronder om naar ons contactformulier te gaan!

Arrow