Lead Today

 SEA

Meer conversie via de zoekmachines!

Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren in online zoekmachines, zoals Google of Bing. Op deze manier zorg je ervoor dat je, met een advertentie, direct hoog in de zoekmachine komt te staan op zelfgekozen zoektermen. Uiteraard wil je alleen betalen voor relevante bezoekers die interesse hebben in jouw product of dienst. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw advertenties op de juiste momenten worden getoond aan de juiste doelgroep, zodra zij zoeken op relevante woorden.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *

Adverteren in zoekmachines, een kunst op zich

Adverteren in de zoekmachine(s) is één van de manieren om jouw vindbaarheid direct een boost te geven en meer kwalitatief verkeer naar je website te trekken. De zoeker komt niet per ongeluk op jouw website, maar heeft zelf al moeite gedaan om bij je uit te komen. Kortom, de kans op conversie is groter. Mooi bijkomend voordeel: omdat je zelf het advertentiebudget bepaalt, heb je controle over de kosten en zie je direct resultaat.

Adverteren in Google is een complex spel van verschillende type zoekwoorden, targeting opties, biedingen, zoekwoordgroepen en ga zo maar door. Hierdoor is het opzetten van een effectieve campagne op z’n zacht gezegd uitdagend. Doordat onze online marketeers dagelijks campagnes voor onze klanten beheren en optimaliseren kennen zij het spel door en door en weten zij precies wat wel en niet werkt. Daarom zijn zij jouw ideale partner voor een campagne van het hoogste niveau. 


Waarom aan de slag met zoekmachine advertenties?
 

 

vindbaarheid verhogen.png

Verhoog je vindbaarheid

meer bereik.png

Bereik meer mensen voor je dienst

targeting.png

Target specifiek je doelgroep

controle over kosten.png

Houd controle over de kosten

conversies.png

Behaal meer conversies, views en bezoekers

SEA-dienstverlening
op maat


Wij bieden klanten SEA-dienstverlening op maat. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we een pakket samen dat past bij je doel en budget. Je kiest hoe jij met ons wil samenwerken: wil je een dashboard met realtime de inzichten van de campagne? Heb je behoefte aan structureel overleg zodat wij je haarfijn uit kunnen leggen wat we hebben gedaan en welke kansen we hebben gespot? Of wil je dat wij het voor je uit handen nemen maar ontvang je graag een maandelijks rapport? Het kan allemaal!

Welke stappen doorlopen we?

Doelgroep en concurrentie onderzoeken

Doelgroep en concurrentie onderzoeken

De eerste stap is een gedegen onderzoek doen. Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt en wat de concurrentie doet. Op basis van dit onderzoek én jouw doelen bepalen we de zoekwoorden.
Google Ads account inrichten

Google Ads account inrichten

We richten een Google Ads account in waar jij zelf ook toegang tot hebt. Dit account koppelen we aan Google Analytics, zodat we alles door kunnen meten.
Advertentieteksten schrijven

Advertentieteksten schrijven

We schrijven de advertentieteksten.
Meten en verbeteren

Meten en verbeteren

Als de campagne live staat, analyseren we de data en verzamelen we inzichten. We optimaliseren waar nodig.
Resultaten delen

Resultaten delen

Uiteraard houden we ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen. We nemen jou als klant hierin mee en staan gedurende de samenwerking structureel stil bij de behaalde resultaten.

Nog meer bereik?

 

Wil je nog meer online bereik en resultaat behalen? Dan heb je via Google nog tal van extra uitbreidingsmogelijkheden waarmee dit kan worden gerealiseerd. Denk aan het inzetten van remarketing, banners op andere websites of video-advertenties op YouTube.
 

Ons team van specialisten heeft een datagerichte mindset. In onze campagnes kijken we daarom niet enkel naar de resultaten van de advertenties, maar ook naar wat de doelgroep vervolgens op jouw website doet. Door deze inzichten te combineren met onze marketingkennis en jouw klantkennis creëren we samen de perfecte campagne. 

Ja, ik wil adverteren
in Google!


Nieuwsgierig hoe we jou door middel van SEA online naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag dan onze SEA quickscan aan of neem contact op met onze specialisten via het contactformulier. Wij helpen je op weg en gaan direct voor je aan de slag!

Neem contact op