E-mail marketing

Contact met uw klanten via geautomatiseerde e-mails

Succesvolle e-mailcampagnes

E-mailmarketing is een effectieve manier om contact te houden met je bestaande en potentiële klanten. Het voordeel van een goede marketingcampagne is dat het proces volledig geautomatiseerd is. Je nieuwsbrieven en persoonlijk gerichte e-mails worden automatisch verstuurd aan de juiste personen op het juiste moment. Automatisering van je e-mailcampagne bespaart je dus een hoop tijd!

Via e-mail houd je je klanten en doelgroep betrokken en verhoog je de conversie van je online business. Lead Today is een expert op het gebied van geautomatiseerde e-mailmarketing en gaat altijd voor een optimaal resultaat. 

Houd klanten op de hoogte met nieuwsbrieven

Periodieke nieuwsbrieven zijn een goed middel om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van uw organisatie. Ze bieden je onder andere de kans om nieuwe producten te introduceren en interesse te wekken voor jouw diensten. Lead Today maakt een aantrekkelijk design voor jouw nieuwsbrief en zorgt ervoor dat deze op het juiste moment en aan de juiste persoon verstuurd wordt. Daarnaast monitoren wij altijd het effect van je campagnes, zodat we ze kunnen bijsturen als dat nodig is.

Voorbeeld-e-mail-nieuwsbrief-De-Buik.jpg

Voorbeeld van een e-mailnieuwsbrief 

Gerichte en persoonlijke e-mails

Als succesvolle ondernemer is het onhaalbaar om persoonlijk in contact te blijven met al je klanten. Daar is simpelweg geen tijd voor. Dankzij marketing automation kun je deze persoonlijke touch behouden, zonder daar veel tijd en energie aan kwijt te zijn.

Met geautomatiseerde e-mailmarketing is het mogelijk om persoonlijke en gerichte e-mails te sturen naar klanten en geïnteresseerden, zonder dat je er het omkijken naar heeft. Wij helpen je met het inrichten van een geautomatiseerd en dynamisch systeem die jouw klanten persoonlijke e-mails stuurt die aangepast zijn op hun interesses en positie in de klantreis. Door je klanten persoonlijk te benaderen voelen zij zich meer betrokken bij jouw organisatie en is de kans op conversie groter. 

Wij beheren uw campagnes

Wij beheren je e-mailmarketing in ons software-systeem van Clang. Wij zijn een "Certified Partner" van Clang en hebben jarenlange ervaring in het beheren van grote databases en het inrichten van automatische campagnes. Clang biedt geavanceerde mogelijkheden voor het automatisch versturen van nieuwsbrieven en gerichte e-mails waarmee je je klanten op een persoonlijke manier benadert.    

Campagnes monitoren en optimaliseren

Nadat Lead Today het design van je nieuwsbrieven en persoonlijke e-mails heeft ontworpen en de campagnes heeft ingesteld, houdt ons werk niet op. Wij monitoren de campagnes en analyseren de resultaten. Hoe vaak is de nieuwsbrief geopend? Welke buttons hebben klanten aangeklikt? Hoeveel conversie is er bereikt? Door gaandeweg het proces je campagne te finetunen aan de hand van statistieken, maken wij jouw marketing steeds effectiever. 

Wat kan Lead Today voor je betekenen?

  • Wij benaderen je klanten op een persoonlijke manier met e-mailcampagnes
  • Onze professionele designers maken een aantrekkelijk e-maildesign
  • Wij monitoren en analyseren de resultaten van je campagnes
  • Wij sturen je campagnes bij om ze nog effectiever te maken

Beschik je over een behoorlijke database met e-mailadressen, maar weet je nog niet hoe je deze effectief inzet voor je online marketing? Lead Today helpt je met het opzetten van resultaatgerichte e-mailcampagnes. Wil je meer weten over onze e-mailmarketingaanpak? Vul dan onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op!

Neem contact met ons op

 
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.