Lead Today

Naamsbekendheid en vindbaarheid verhogen

Hoe vergroot je jouw naamsbekendheid en zorg je ervoor dat mensen jouw merk/product of aanbod vinden?

Niets is vervelender dan dat je zoveel moeite steekt in de marketing en sales van jouw organisatie, maar jouw relevante doelgroep niet van je bestaan weet, of bij jouw website uitkomt. Werken aan je naamsbekendheid en vindbaarheid zorgt ervoor dat je voorbereid bent op jouw toekomst.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *

Waarom is naamsbekendheid belangrijk?

Wij vinden naamsbekendheid geen doel op zich, maar van enorm belang voor het realiseren van bedrijfsgroei. De klantreis van jouw relevante doelgroep begint namelijk bij het leren kennen van jouw naam, organisatie en aanbod. Met een optimale vindbaarheid en hoge naamsbekendheid (onder de relevante doelgroep) zorgen we ervoor dat de doelgroep jouw aanbod kent, ze jou online eenvoudig kunnen vinden en een band met je opbouwen. En al deze ingrediënten zijn nodig om uiteindelijk te converteren tot klant of donateur!

Door een structureel proces in te richten waarbij de doelgroep wordt aangesproken, weet jij nieuwe mensen aan je te binden. Zo bouw je autoriteit op binnen de relevante markt en claim je een top-of-mind positie bij jouw doelgroep. Dit houdt in dat mensen als eerste aan jou denken als ze een probleem hebben of een relevante behoefte zitten, om vervolgens via on- of online met jou in contact komen om informatie in te winnen. Klinkt ideaal toch?

Met welke diensten kan je merk naamsbekendheid verhogen?

Een stabiele basis creëren waarmee je nieuwe mensen aan je bindt en je doelgroep warm houdt, realiseer je met een of meerdere van de onderstaande marketingtactieken

Social Advertising

Social Advertising

Content Creatie

Content Creatie

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Een stabiele basis

Met de bovenstaande marketingtactieken creër je een stabiele basis om nieuwe mensen aan je te binden en de doelgroep warm te houden. Twijfel jij welke tactiek het beste aansluit bij jouw organisatie en de doelgroep of ben je benieuwd hoe je dit moet aanakken? Geen probleem! Wij nemen die zorgen graag voor jou uit handen. Lead Today kan helpen bij het bepalen van de juiste strategie én de concrete uitvoering om daadwerkelijk de doelgroep te bereiken. Naast het bereiken zorgen wij er ook voor dat we de data kunnen doormeten en de learnings en inzichten omzetten tot concrete acties.

 

 

Voordelen van het verhogen van je naamsbekendheid

 

  • Het vergroten van je bereik
  • Het versterken van je merk
  • Het vergroten van je online (organische) vindbaarheid
  • Het maken van een goede, eerste indruk
  • Waardevolle content die zorgt voor een band met je doelgroep
  • Online activiteiten die meetbaar zijn, en dus te optimaliseren zijn
  • Het genereren van kwalitatieve leads

Welke specialisten kunnen jou hierbij helpen?

 

Klaar voor het verhogen van je naamsbekendheid en vindbaarheid zodat je écht kan groeien?

Neem contact op