Lead Today zet zich in voor het goede doel!

Help je ons mee in de strijd tegen kanker?

Hardlopen voor het goede doel

Lead Today rent voor het goede doel! Elke twee weken vertrekken wij vanuit het WTC Rotterdam en rennen we samen een rondje door de stad. Met elke kilometer die wij lopen, halen wij geld op voor het goede doel. Dit geld doneren wij elk kwartaal aan de Daniel den Hoed Stichting, voor hun strijd tegen kanker. En het begin is er al: Lead Today en onze collega met een groot hart, Frank, sponsoren beiden €1,- per gelopen kilometer. 

Ook jij kunt de Daniel den Hoed Stichting helpen in de strijd tegen kanker! Vul onderstaand formulier in en sponsor onze hardloopsessies.

In ons dashboard houden we precies bij hoeveel kilometer we al hebben gelopen en hoeveel geld we hebben opgehaald!
 

Sponsor onze hardloopsessies!

*
 

Daniel den Hoed Stichting: "Samen maken we kanker kansloos"

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Het doel van de stichting is iedere patiënt een unieke behandeling op maat te geven, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten.

Lange tijd kregen alle patiënten met een bepaalde soort kanker dezelfde behandeling, maar de genetische afwijkingen verschillen per persoon. Daarom wil de stichting dat elke patiënt een therapie krijgt die op zijn of haar situatie is afgestemd. Met de opbrengsten van giften en acties brengen zij deze unieke behandeling aanzienlijk dichterbij. Elke gift is dus van grote waarde! 

Poster-Daniel-den-Hoed-(2).jpg

Wie steunt ons?

Hier vermelden we graag onze sponsors! Wil je hier ook bij staan? Vul dan bovenstaand formulier in!

  • Lead Today
  • Frank Boersma

Who takes the lead today?

Elke twee weken houdt Lead Today een hardloopsessie in Rotterdam, met elke keer weer een andere route. Het team bestaat uit verschillende soorten hardlopers: sommige collega’s doen mee met de marathon, anderen rennen minder vaak, maar vinden het net zo leuk! Wij vinden het allemaal belangrijk om fit te blijven en het goede doel hiermee een handje te helpen. 

Volg ons op runkeeper

Om onze gelopen kilometers bij te houden, maken we gebruik van Runkeeper. Deze staat gekoppeld met deze pagina, zodat je in ons dashboard boven aan de pagina altijd onze resultaten kunt zien. Je kunt ons ook volgen via de app van Runkeeper!