Hero image

Slimme dashboards met Klipfolio

Wat zou het toch gemakkelijk zijn als je je leadgeneratieproces van begin tot eind inzichtelijk kan maken. Gelukkig is dit mogelijk met de webapplicatie van Klipfolio!

De dashboards van Klipfolio maken het mogelijk om in één overzicht te zien hoe het met je leadgeneratieproces gaat. Waar andere tools alleen de data van het eigen platform laten zien, kun je binnen Klipfolio vele platformen integreren.


Met Klipfolio kun je al je data ordenen, met elkaar combineren en eenvoudig op één plek inzien. Zo houd je gemakkelijk het overzicht.
Logo Hubspot

Vraag een persoonlijke demo aan

expert-eva_1.pngWe laten graag zien hoe Klipfolio eruit ziet en welke voordelen Klipfolio heeft. Vraag vrijblijvend een persoonlijke demo aan door één van onze experts. Daarin ontdek je wat je allemaal met deze software kunt zien.

Geef in onderstaand formulier aan welke datum jou het beste uitkomt. Dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.
 
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

Al je data in één overzicht met Klipfolio

Het is lastig om het overzicht te bewaren wanneer je verschillende platformen en systemen gebruikt voor je leadgeneratie. Klipfolio is een software die het mogelijk maakt om deze data met elkaar te koppelen. Zo krijg je zowel de omzet vanuit de site, traffic, leads van de dag, én verzonden offertes in één dashboard. Klipfolio is een out-of-the-box oplossing om data te integreren en te verrijken.

Dasboard-klipfolio.png

Voorbeeld van een dashboard 

Integratie met Klipfolio

Klipfolio kan data halen uit vele platformen en systemen. Er zijn wel meer dan 100 integratiemogelijkheden. Zo kun je een dashboard maken om alle relevante data uit je marketing automation software in de gaten te houden. Dit kan met een integratie met Act-On, maar Klipfolio biedt deze mogelijkheid ook aan met onder andere Marketo, Hubspot en Salesforce.

Ook social media kun je eenvoudig in de gaten houden. Doordat Klipfolio al je social media kanalen naast elkaar kan zetten, zie je in één oogopslag alle laatste posts, hoeveelheid volgers en page visits, je dagelijks bereik en alle andere waardevolle informatie die je wilt weten. Daarnaast kun je ook eenvoudig inzichtelijk maken wat bijvoorbeeld je Facebook advertenties jou opleveren. 

Integratie-klipfolio.png

Meer dan 100 integratiemogelijkheden

Data visualiseren met Klipfolio

Met Klipfolio kun je je dashboard helemaal personaliseren, zoals jij het wilt hebben. Er zijn vele mogelijkheden aan visualisaties die je kunt toevoegen, zoals tabellen, diagrammen en grafieken. 

Je kunt bijvoorbeeld een diagram toevoegen waarin je ziet op welke apparaten mensen je site bezoeken. Of misschien wil je graag weten via welke kanalen mensen op je website komen. Hiervoor kun je de integratie met Google Analytics gebruiken, zoals te zien is in de afbeelding hieronder.

Analytics-traffic-channels-klipfolio-2.jpg
Integratie met Google Analytics
 
Je kunt deze dashboards ook overal mee naar toe nemen. Klipfolio is namelijk een webapplicatie: zolang je een goede internetverbinding hebt is inloggen dus overal mogelijk.

Je kunt je dashboards inzien op je desktop, maar soms wil je de behaalde resultaten ook laten zien aan je team. Klipfolio zorgt ervoor dat je dashboard goed zichtbaar zijn op verschillende devices. Zo kun je verschillende dashboards laten roteren op een televisiescherm of een gestroomlijnde versie via de app op je telefoon bekijken. 

Berekeningen uitvoeren met Klipfolio


Naast de data te visualiseren kan Klipfolio ook berekeningen uitvoeren. Achter alle grafieken, diagrammen en tabellen kun je namelijk allerlei formules toevoegen. Hierbij kun je verschillende databronnen met elkaar combineren om zo tot nieuwe inzichten te komen. De volledige funnel kan op deze manier worden opgebouwd, met conversieratio’s en de daadwerkelijke ROI. Zie het als Excel 2.0, dat al je data en formules visueel maakt.

ROI-Klipfolio.png
ROI berekenen

Implementatie van Klipfolio 

Lead Today is officieel Partner Agency van Klipfolio. We hebben de ervaring, kennis én de licentie om voor jou het perfecte dashboard te ontwikkelen dat je het hele verhaal vertelt. Samen met Klipfolio laten we precies zien wat je marketinginspanningen uiteindelijk opleveren. 

Ben je overtuigd van de voordelen van Klipfolio en wil je hulp bij de implementatie ervan? Of wil je eerst wat meer informatie hebben? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of een demo.

Belangrijkste voordelen op een rijtje

Klipfolio heeft wel meer dan 100 integratiemogelijkheden. Zo kun je onder andere Twitter, Facebook, Act-On, Google Analytics en Hubspot integreren.

Doordat je de data van verschillende systemen en platformen bij elkaar kunt zetten en kunt combineren, heb je snel en eenvoudig inzicht hierin.

 

Met Klipfolio kun je veel verschillende dashboards instellen. Hierdoor kun je in één opslag zien wat je marketinginspanningen opleveren.

De dashboards zijn volledig te personaliseren, zodat je precies ziet wat jij wil zien. Hierbij zijn allerlei visualisaties mogelijk, zoals grafieken, tabellen en diagrammen. 

Omdat Klipfolio een webapplicatie is, kun je overal inloggen waar je wilt. Zo kun je je dashboard bijvoorbeeld makkelijk aan je collega’s laten zien. Ook via de app die beschikbaar is voor iOS en Android heb je je dashboard binnen handbereik.

Klipfolio zorgt ervoor dat jouw dashboard er op elk device goed uit ziet, of deze nu groot of klein is.

Download ons whitepaper over inbound leadgeneratie

Whitepaper Cover Om echt de vruchten te plukken van  Klipfolio is een weldoordachte marketingstrategie essentieel.

Wil je weten hoe je een resultaatgerichte marketingstrategie formuleert? Download dan dit whitepaper, waarin wij een strategisch stappenplan geven om je leadgeneratie een boost te geven.
 

Help, weer een opt-in formulier! Bij het verzenden van het formulier geef je toestemming dat Lead Today jouw persoonsgegevens verwerkt om via verschillende marketingkanalen (telefoon, post, e-mail of social media) contact met je op te nemen. Maar geen zorgen, wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en het mooiste is dat je jezelf op elk moment kunt afmelden voor onze communicatie. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.

Meer weten?

Wil je weten hoe je jouw marketing een impuls kunt geven? Lees dan onze blog met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. Hieronder alvast een selectie waarvan wij denken dat je ze interessant zult vinden!