Lead Today

Kwalitatieve leadgeneratie

Wil jij versnelde bedrijfsgroei realiseren en meer klanten bedienen? Kwalitatieve leadgeneratie helpt jou om snel en effectief je pijplijn te vullen en zo een voorspelbare en constante stroom aan leads te genereren. Lead Today helpt je hier graag bij! Meer weten? Lees snel verder. 

Heb je een specifieke vraag of wil je advies op maat? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *

Leadgeneratie

Met leadgeneratie verzamel je contactgegevens van potentiële klanten en achterhaal je hun behoefte, om deze vervolgens verder te overtuigen van jouw product of dienst. 

Zodra een prospect of lead contact opneemt met jouw organisatie, hebben zij al heel veel informatie verzameld en is de keuze al deels gemaakt. Het is dan ook aan het marketing en salesteam om zo vroeg mogelijk in het aankoopproces in contact te komen, zodat de prospect van de juiste informatie wordt voorzien en wordt overtuigd van jouw product of dienst.

Leadgeneratie vormen

Bij leadgeneratie verzamel je contactgegevens, in ruil voor content zoals een whitepaper, E-book, werkblad of template. Afhankelijk van de doelgroep en waar zij zich in het aankoopproces begeven kan gerichte content worden aangeboden.

Hoe bouw jij jouw perfecte leadgeneratie campagne? 

Bij Lead Today geloven we in het realiseren van een continue en voorspelbare stroom leads. Wil je weten welke stappen jij moet zetten voor jouw leadgeneratie campagne? Kijk hier ons webinar terug voor meer informatie.

Arrow

Geef je leadgeneratie een boost!

Wil jij ook kwalitatieve leads genereren en binnen één maand al resultaat zien? Of wil jij een pragmatisch plan gericht op het vullen van je marketing- en salesfunnel en het realiseren van concrete salesafspraken? Neem contact met ons op en wij vertellen je er alles over!

Arrow

Meer weten?

Om bedrijfsgroei te realiseren is het enerzijds van belang om kwalitatieve leads te genereren, maar daarnaast moeten alle processen en middelen binnen je organisatie goed ingericht zijn. Wil je weten hoe wij dat doen?

Arrow