Lead Today

Kwalitatieve leadgeneratie

Wil jij meer leads genereren die ook echt veranderen in klanten?

Kwalitatieve leadgeneratie helpt jou om snel en effectief je marketing-salesfunnel te vullen en zo een voorspelbare en constante stroom aan leads te genereren én converteren. 

Hulp nodig bij kwalitatieve leadgeneratie? Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *

Wat is kwalitatieve leadgeneratie?

Met leadgeneratie verzamel je contactgegevens van potentiële klanten en achterhaal je hun behoefte, om deze vervolgens verder te overtuigen van jouw product of dienst. 

Echter is het niet de kwantiteit maar de kwaliteit van de leads die uiteindelijk telt. Daarom is het belangrijk om je leadgeneratieproces zo in te richten dat je alleen jouw specifieke doelgroep bereikt en weet te overtuigen.

Ken jouw doelgroep

Kwalitatieve leads genereren begint dus bij het door en door kennen van je doelgroep. Dit doe je door een persona op te stellen en de buyer journey of klantreis in kaart te brengen. Op basis hiervan richt je een proces in om jouw leads met een gepaste strategie te converteren.

Leadgeneratiemanieren

Je hebt een strategie uitgedacht maar hòe komen die contactgegevens bij jou terecht? Daar ga je leadgeneratiemanieren voor gebruiken.

  • Online leadgeneratie: Plaats formulieren op je website en geef websitebezoekers waardevolle informatie in ruil, zoals een whitepaper of webinar.
  • Offline leadgeneratie: Ga naar events, organiseer workshops, ontbijtsessies of stuur een persoonlijk kaartje.
Arrow

Bekijk ons aanbod

Kan je wel wat hulp gebruiken? Bekijk onze verschillende pakketten.

Arrow