Salesforce Marketing Cloud

Gepersonaliseerde communicatie dankzij kunstmatige intelligentie

Lead Today is uw Salesforce Marketing Cloud partner

Met een customer journey bent u volledig op de hoogte van de behoeftes en wensen van uw doelgroep. De Salesforce Marketing Cloud tilt de customer journey naar een torenhoog niveau: dankzij onbegrensde personalisatie- en voorspellingsmogelijkheden is leadgeneratie via de Salesforce Marketing Cloud nog gemakkelijker. Zo wordt de klant op zijn wenken bediend en ziet u ondertussen uw marketingresultaten stijgen!

1-op-1 customer journey

Dankzij de Salesforce Marketing Cloud wordt de klant uiterst persoonlijk benaderd. Op basis van het individuele gedrag van uw leads voorziet u ze van de juiste informatie op het juiste moment. Het gevolg is een persoonlijke, doeltreffende en uiterst relevante communicatie. Elke klant is immers uniek – waarom zou uw benadering dat dan niet zijn? 

De Salesforce Marketing Cloud (voorheen bekend als ExactTarget) maakt het mogelijk om 1-op-1 customer journeys te ontwikkelen, op maat gemaakt voor de individuele lead. Het platform is een combinatie van e-mailmarketing, marketing automation en content management, overgoten met een laagje kunstmatige intelligentie (AI) en geavanceerde segmentatie. Een totaalpakket, allemaal om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen!

2017-06-29-09_58_54-Demo_-Marketing-Cloud-Salesforce-com.png

Voorspellingen dankzij AI

Marketing ondergaat een ware AI revolutie. Zo kan de Salesforce Marketing Cloud dankzij AI individuele customer journeys voorspellen, plannen, personaliseren en optimaliseren. Door inzicht te krijgen in de kanalen, apparaten en fases van de klantreis kunt u klanten relevante en gepersonaliseerde content leveren, daar waar het meest effectief is. Persoonlijk contact op grote schaal wordt zo wel heel eenvoudig!

Uit een recent onderzoek van Salesforce onder 3.500 marketeers blijkt dat 65% van de moderne B2B-klant overweegt om van merk te veranderen als de communicatie niet gepersonaliseerd is. Personalisatie is dus noodzakelijk om mee te blijven doen met het marketingspel, en hoe kan dat eenvoudiger dan met AI?

Ruim 57% van de ondervraagden gaf aan dat AI essentieel is in het leveren van 1-op-1 communicatie. De customer journey speelt daarbij een belangrijke rol: 76% is ervan overtuigd dat een customer journey die alle touchpoints en kanalen in kaart brengt cruciaal is voor hun succes. Dankzij de AI van de Salesforce Marketing Cloud is het mogelijk om een gepersonaliseerde customer journey tot in detail vast te leggen. Een ideaal uitgangspunt voor optimale communicatie dus!  
 
Omdat alle functionaliteiten in de cloud staan, is het makkelijk toegankelijk voor iedereen die internet heeft. Zo kunt u het eenvoudig bedienen. Bijkomend voordeel van de Marketing Cloud is dat u kunt beginnen met een op maat gemaakt pakket, die aan te vullen is wanneer en hoe u wilt.   

sfMC_Partner_logo_RGB.png

Salesforce Marketing Cloud partner

Lead Today is partner agency van Salesforce. Hierdoor hebben we veel ervaring met het implementeren van de Salesforce Marketing Cloud. Bel of mail ons gerust voor meer informatie, of vraag hieronder vrijblijvend een persoonlijke demo aan!

Vraag vrijblijvend een demo aan

 

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.