Webontwikkeling

Een goede website bestaat niet alleen uit een mooi design

Een nieuwe website

Je website is niet alleen een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Een goede website heeft namelijk veel meer functies, zoals het werven van nieuwe klanten en het verhogen van je omzet. Het is daarom belangrijk dat je website zo wordt gebouwd en ingericht dat jij er maximaal profijt van heeft.

Webontwikkeling

Een goede website is meer dan alleen een mooi design. De strategie en techniek achter de website zijn minstens zo belangrijk. Misschien zelfs belangrijker, vinden wij. De manier waarop de website wordt gebouwd, draagt namelijk ook bij aan de online vindbaarheid. Lead Today heeft hier veel ervaring mee. We hebben alle expertise in huis om jouw website vorm te geven en te ontwikkelen.

Schrijven voor internet

Schrijven voor het web is een vak apart. Heb je hier zelf geen ervaring mee, dan brengen we je in contact met onze ervaren webredacteuren. Ook kun je bij ons een workshop ‘schrijven voor het web’ volgen. In deze workshop leer je websiteteksten zo te schrijven dat de teksten niet alleen inhoudelijk aansluiten bij je doelstellingen, maar er ook voor zorgen dat je beter vindbaar bent in Google.

Wil je een website laten bouwen?

Overweeg je om een website te laten bouwen die concreet resultaat oplevert en bijdraagt aan je omzet? Neem via onderstaand formulier dan contact met ons op. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

 

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.