Ons werk

Samen marketing & sales transformeren

Groeiambities realiseren

Ons werk staat in het teken van het realiseren van de groeiambities van onze klanten. De focus ligt hierbij op het transformeren van marketing en sales. Wij geloven dat een optimale samenwerking tussen marketing en sales de weg naar bedrijfsgroei vrijmaakt.

Met onze ruime ervaring op het gebied van marketing en sales weten we dat de communicatie tussen deze twee afdelingen niet altijd vlekkeloos verloopt. In onze aanpak richten we ons daarom op het bouwen van bruggen tussen marketing en sales. Dit doen we samen met onze klant, want groeien kun je niet alleen.

Als specialist in bedrijfsgroei doorlopen wij het volledige groeiproces met onze klanten, van ambitie tot de daadwerkelijke groei en optimalisatie. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees het met eigen ogen in onderstaande klantcases.
 

Ik wil…

Groeien

Klaar om jouw organisatie (sneller) te laten groeien? Lead Today ondersteunt B2B organisaties bij bedrijfsgroei. Met onze groeiaanpak zorgen wij dat groeiambities gerealiseerd worden. Door het inzicht in product, markt en organisatie te vergroten, kunnen we een passende groeiaanpak ontwikkelen voor jouw organisatie.

Meer leads

Is leads genereren een van de belangrijkste doelstellingen in jouw organisatie? Het vangen van de juiste leads vereist ervaring en expertise. Aan de hand van een leadgeneratiestrategie helpt Lead Today met het binnenhalen van kwalitatieve leads. Dit doen we door rekening te houden met de ideale klant (persona) en de customer journey die deze klant doorloopt. Zo kunnen wij een leadgeneratiestrategie op maat ontwikkelen.
 

Meer klanten

Is het klantenbestand van jouw organisatie toe aan uitbreiding? Met een doelgerichte strategie zorgt Lead Today ervoor dat specifieke prospects bereikt kunnen worden. Op basis van een account based marketingstrategie  helpen wij organisaties met de gerichte acquisitie van klanten. Hiervoor verzamelen we alles wat we te weten kunnen komen over jouw toekomstige klant. Met deze informatie weet jouw organisatie precies de juiste toon aan te slaan.

Lead Today uitdagen

Biedt jouw organisatie ons een mooie uitdaging? Wij worden graag uitgedaagd. Zo blijven we voortdurend innoveren, groeien en verbeteren. Ons dienstenpakket breidt zich daardoor steeds verder uit. Staat de uitdaging van jouw organisatie hier niet tussen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneler te werk gaan

Kunnen de werkzaamheden van jouw organisatie in een professioneler jasje gestoken worden? Aan de hand van een passende groeistrategie en concrete groeiprogramma’s helpt Lead Today organisaties om bedrijfsgroei professioneel aan te pakken. Dit doen we door meer structuur aan te brengen in werkzaamheden. Daarnaast bieden we ondersteuning aan zowel marketing als sales, zodat deze afdelingen zich verder kunnen ontwikkelen.

Vraag het aan de experts

De experts van Lead Today staan klaar om al jouw vragen over business-to-business te beantwoorden. We worden graag uitgedaagd en leveren altijd maatwerk. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.


 
Robert  de Boer
Robert de Boer Oprichter van Lead Today
Stel je vraag aan Mike en Robert

Laat je inspireren door onze kennis

Nog niet genoeg gelezen? Naast dit blogbericht hebben we meer zaken die je wellicht interesseren. Hieronder staan de laatste drie blogs binnen deze branche, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in ons blogoverzicht.