Lead Today

Online marketing

Til jouw online marketingactiviteiten naar een hoger level 

Wij helpen jou een weg te banen tussen alle mogelijkheden en innovaties. Ons team gebruikt relevante ontwikkelingen om jouw online marketingstrategie verder te optimaliseren. Zo maken we jouw campagnes steeds slimmer, waardoor we de doelgroep steeds beter bereiken en meer resultaat kunnen behalen. 

Onze online marketing diensten

Het online marketinglandschap is ontzettend groot en gevarieerd. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Om je product of dienst online te promoten en meer conversie te realiseren, is het zaak om bij te blijven en de juiste tactieken in te zetten zodat jouw doelgroep je met gemak weet te vinden en je snel kunt groeien. Wij bieden de volgende diensten aan:
 

Online campagnes

Wil je gedurende een specifieke periode je bereik en leads boosten? Met een op maat gemaakte online campagne voorzie je je doelgroep van de juiste boodschap op een specifiek moment. Deze boodschap speelt in op de behoefte die op dat moment aanwezig is. Wij creëren de perfecte campagne.

Arrow

Google Ads (SEA)

Iedereen gebruikt een zoekmachine. Wil jij met je product of dienst naar boven komen als je doelgroep zoekt op relevante zoekwoorden? Kies dan voor adverteren in de zoekmachines. Je hebt controle over de kosten én direct resultaat. Onze specialisten weten precies hoe je SEA zo effectief mogelijk inzet en hoe je een campagne draait van het allerhoogste niveau.

Arrow

Google Grants

Google Grants is slim adverteren in de zoekmachine, speciaal voor non-profits. Het is een mooie basis voor het werven van donaties. Met een gratis, maandelijks budget kun je als goed doel bezoekers naar je website trekken. Onze experts weten hoe je dit het beste in kunt richten en hoe je je budget zo optimaal mogelijk benut. 
 

Arrow

SEO

Verbeter je organische vindbaarheid binnen de zoekmachines met SEO. Doe je dit goed, dan kom je hoog bovenaan te staan als mensen een zoekopdracht intikken die aansluit bij jouw aanbod. Dit resulteert in meer bezoekers en hogere conversie. Wij weten precies welke factoren jouw positie beïnvloeden en hoe we deze moeten inzetten.
 

Arrow

Social advertising

Vergroot je naamsbekendheid bij jouw ideale doelgroep met social advertising. Door een gepersonaliseerde campagne in te zetten op social media krijg je een groter online bereik, genereren we leads en vergroten we de betrokkenheid van jouw ideale doelgroep. Met social advertising haal je het maximale uit je budget.
 

Arrow

Content creatie

Actuele en unieke content op je online kanalen is een must om relevant en goed vindbaar te blijven voor je doelgroep. Het creëren van goede content kost bakken tijd en inspiratie. Dit nemen wij voor je uit handen. We bedenken de beste strategie, klimmen in de pen en zorgen voor meetbaar resultaat.
 

Arrow

Webanalytics, reporting & dashboarding

Wat leveren je website en online campagnes je concreet op? Met deze dienst meten we al je resultaten en sturen we bij. Hoe navigeren bezoekers door je website? Wat lezen ze? Op basis hiervan kun je je marketingbudget zo effectief mogelijk inzetten. Handig: we creëren een realtime overzicht in een dashboard zodat jij mee kunt kijken.
 

Arrow

Wil jij een keer sparren met één van onze specialisten? 

Ontdek welke kansen wij zien voor jouw organisatie. Neem contact op met één van onze experts, ze vertellen je er graag meer over.

Arrow