Lead Today

Online marketing

Til jouw online marketingactiviteiten naar een hoger niveau

Online Marketing | Overleg collega's

Wij helpen jou een weg te banen tussen alle mogelijkheden en innovaties. Ons team gebruikt relevante ontwikkelingen om jouw online marketingstrategie verder te optimaliseren. Zo maken we jouw campagnes steeds slimmer, waardoor de doelgroep steeds beter wordt bereikt en er meer resultaat wordt behaald.

Onze online marketing diensten

Online campagnes

Online campagnes

Wil je gedurende een specifieke periode je bereik en leads boosten? Met een op maat gemaakte online campagne voorzie je je doelgroep van de juiste boodschap op een specifiek moment.
SEA

SEA

Iedereen gebruikt een zoekmachine. Wil jij met je product of dienst naar boven komen als je doelgroep zoekt op relevante zoekwoorden? Met SEA heb je controle over de kosten én direct resultaat.
Google Grants

Google Grants

Google Grants is slim adverteren in de zoekmachine, speciaal voor non-profits. Het is een mooie basis voor het werven van donaties. Met een gratis, maandelijks budget kun je bezoekers naar je website trekken.
SEO

SEO

Verbeter je organische vindbaarheid binnen de zoekmachines met SEO. Dit resulteert in meer bezoekers én meer conversies. Wij weten precies welke factoren jouw positie beïnvloeden en hoe we deze moeten inzetten.
Google Shopping

Google Shopping

Met de juiste Google shopping campagnes zorg jij ervoor dat jouw producten direct zichtbaar worden zodra de doelgroep een relevante zoekopdracht intikt. Het grote voordeel? Je betaalt alleen als de doelgroep doorklikt.
Social advertising

Social advertising

Vergroot je naamsbekendheid met social advertising. Door een gepersonaliseerde campagne in te zetten op social media krijg je een groter online bereik, genereer je leads en vergroot je de betrokkenheid van jouw ideale doelgroep.
Content creatie

Content creatie

Actuele en unieke content is een must om relevant en goed vindbaar te blijven. Het creëren van goede content kost bakken tijd en inspiratie. We bedenken de beste strategie, klimmen in de pen en zorgen voor meetbaar resultaat.
Webanalytics, reporting & dashboarding

Webanalytics, reporting & dashboarding

Wat leveren je website en online campagnes je concreet op? Met deze dienst meten we al je resultaten en sturen we bij. Handig: we creëren een realtime overzicht in een dashboard zodat jij mee kunt kijken.
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Bij conversie optimalisatie gaat het erom dat je erachter komt waarom je websitebezoekers bepaald gedrag vertonen en hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden door je pagina’s aan te passen.
Display advertising

Display advertising

Met Google Display worden je advertenties weergegeven op verschillende platforms en apps, zoals YouTube en meer dan 35 miljoen andere websites. Wij assisteren je bij het maken van de juiste banners waarbij jij je op de doelgroep kunt richten.
Lead Today-low res-4959.jpg

Geef mij een
vliegende start online 


Vraag een adviesgesprek aan en ontdek welke kanalen je het beste in kunt zetten en hoe je hiermee je doelen gaat bereiken! 

Neem contact op