Lead Today

Focusbranches

Door ruim 15 jaar ervaring hebben wij specifieke kennis opgebouwd in diverse branches

Bij Lead Today helpen wij organisaties om slimmer en effectiever met marketing en sales om te gaan, zodat kansen worden benut en de doelen van jouw organisatie beter en sneller behaald worden. De grondslag hiervoor is het bepalen van een krachtige strategie, met extra aandacht voor technologie en online marketing. En laat nu juist dát onze specialiteit zijn.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Bericht *

Onze focusbranches

Zakelijke dienstverlening (B2B)

Zakelijke dienstverlening (B2B)

Een zakelijke investering of besluit is een weloverwogen keuze van de klant. Dit heeft alles te maken met het begrijpen en raken van de doelgroep, hen voorzien van relevante informatie, triggeren met de juiste boodschap gevolgd door een gedegen nurturing aanpak.
Goede doelen

Goede doelen

Het is onze missie om goede doelen te ondersteunen in het herkennen van kansen en deze op te pakken, zodat zij zich kunnen focussen op waar het echt omdraait: de wereld een stukje beter maken!
E-commerce

E-commerce

E-commerce - ook wel handel via digitale netwerken - is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als digital natives vinden wij die technologie maar al te interessant en daarom helpen wij graag om jouw online bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Vastgoed

Vastgoed

Ieder vastgoedproject is uniek. Om die reden bieden wij gespecialiseerde marketing maatwerkoplossingen die jouw vastgoedproject naar een hoger niveau tillen.

Hulp nodig?


In al onze werkzaamheden zijn wij gericht op het realiseren van resultaat en het ondersteunen van onze klanten in het behalen van gestelde marketing- en salesdoelen en ambities. 

NEEM CONTACT OP