Lead Today

Focusbranches

Door de ruim 15 jaar ervaring die wij als bureau hebben, hebben wij specifieke kennis opgebouwd in de diverse braches. 

 

Neem een kijkje waar wij in uit blinken!

 

 

 

Bij Lead Today helpen wij organisaties om slimmer en effectiever met marketing en sales om te gaan, zodat kansen worden benut en de doelen van jouw organisatie beter en sneller behaald worden. De grondslag hiervoor is het bepalen van een krachtige strategie, met extra aandacht voor technologie en online marketing. 

Zakelijke dienstverlening (B2B)

Zakelijke dienstverlening (B2B)

Een zakelijke investering of besluit is een zeer weloverwogen keuze van de klant. Het gaat hierbij veelal om een aankoopbeslissing die over een periode van tijd wordt gemaakt. De invloed van de decision Making Unit is hierbij groot. Het heeft dus niets te maken met een lucky shot, maar alles met het begrijpen en raken van de doelgroep, hen voorzien van relevante informatie, hen triggeren met de juiste boodschap, gevolgd door een gedegen nurturing aanpak en het creëren van engagement met de potentiële klant.
Goede doelen

Goede doelen

Dat wij inmiddels voor meer dan 40 goede doelen werken is niet zomaar. Lead Today ondersteunt goede doelen bij het identificeren, werven én behouden van (structurele) donateurs middels fondsenwervende campagnes en procesoptimalisaties. We zien vaak bij goede doelen dat de potentie om sneller te groeien en dus meer donaties op te halen er zeker is, maar dat niet alle kansen volledig worden benut. Het is daarom onze missie om goede doelen te ondersteunen in het herkennen van deze kansen en ze op te pakken, zodat zij zich kunnen focussen op waar het echt omdraait: de wereld een stukje beter maken!
Retail en webshops/e-commerce

Retail en webshops/e-commerce

E-commerce, oftewel handel via digitale netwerken, is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als digital natives vinden wij die technologie maar al interessant en daarom helpen wij jouw graag om jouw online bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zo halen wij samen het beste uit jouw online onderneming! Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Hulp nodig?


Wij helpen je graag met
diensten op het gebied van strategie, techniek en online marketing, binnen onze specifieke branches. In al onze werkzaamheden zijn wij gericht op het realiseren van resultaat en het ondersteunen van onze klanten in het behalen van gestelde marketing- en salesdoelen en ambities. Dit doen wij samen met onze klanten, schouder aan schouder delen wij de verantwoordelijkheid voor het behalen van jouw ambities!

NEEM CONTACT OP