Lead Today

Zoekmachine
adverteren
(SEA)

Meer verkeer, leads of omzet vanuit betaalde zoekresultaten

Zoekmachine adverteren bij Lead Today

Wil jij bovenaan in de zoekmachine verschijnen wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar jouw dienst of product? Dan is het adverteren in de zoekmachine een ideale uitkomst. Met Google (of Bing) Ads zorg je ervoor dat jouw advertenties direct bovenaan staan. Met als gevolg meer verkeer, leads of conversies voor jouw bedrijf.

 

Kortom, een SEA bureau in Rotterdam, dat is waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent toch?

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Adverteren via
Google

Via Google (en Bing) zijn er verschillende advertentiemogelijkheden: verschijnen in de zoekresultaten (search), op maat gemaakte banners verspreiden (display), video's gebruiken (via YouTube), shopping advertenties benutten of een combinatie van deze opties vormen.

Benieuwd naar de successen die jij kunt behalen? Hieronder lees je meer over onze bewezen aanpak en succesverhalen.

Deze partijen gingen jou voor

Slimme inzet van SEA

01
Onderzoek en strategie bepalen

Onderzoek en strategie bepalen

Op basis van een intakegesprek, zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse bepalen we de strategie. In deze strategie wordt beschreven welke advertenties worden ingezet, wat hiervoor nodig is en wat de verwachte advertentiekosten en resultaten zijn.

02
Inrichten advertentieaccount

Inrichten advertentieaccount

Inrichten of herinrichten van het Bing- of Google Ads account. Waarbij search, display, video en/of shopping campagnes aangemaakt of geoptimaliseerd worden.

03
Contentcreatie en advies

Contentcreatie en advies

Advertentieteksten schrijven, displaybanners ontwikkelen en advies geven over het SEA-proof maken van belangrijke landingspagina's.

04
Meetbaarheid

Meetbaarheid

Om het effect van de campagnes te meten, zorgen wij ervoor dat Google Analytics goed is ingesteld. Daarnaast stellen we de belangrijkste doelen op de website in, zodat we kunnen zien welke conversies worden behaald.

05
Onderhoud

Onderhoud

Na de livegang houdt de online marketeer de campagne nauwlettend in de gaten. We analyseren de gegevens, verzamelen de juiste inzichten en optimaliseren waar nodig om het maximale resultaat te behalen!

06
Rapportages en besprekingen

Rapportages en besprekingen

Dankzij onze maandelijkse rapportage blijf jij op de hoogte van de behaalde resultaten en de geplande werkzaamheden. Daarnaast plannen we regelmatige meetings om de voortgang samen door te nemen.

Lead Today jouw partner in SEA.jpg

Lead Today: jouw partner in SEA

 

Adverteren in Google (en Bing) is een complex spel van verschillende type zoekwoorden, targeting opties, biedingen, zoekwoordgroepen en ga zo maar door. Hierdoor is het opzetten van een effectieve campagne op z’n zacht gezegd uitdagend.

 

Doordat onze online marketeers dagelijks campagnes voor onze klanten beheren en optimaliseren, kennen zij het spel door en door. Ze weten precies wat wel en wat niet werkt. Om die reden zijn wij jouw ideale partner voor een campagne in Google (en Bing) van het hoogste niveau.

 

Lead Today is gecertificeerd Google Partner. 

 Slimmer zoekmachine adverteren?
 Vraag gratis de SEA-quickscan aan


Vrijblijvend zoeken wij de mogelijkheden voor je uit om slimmer te adverteren in zoekmachines.
Je ontvangt binnen 3 werkdagen een uitgebreide SEA analyse.

VRAAG QUICKSCAN AAN

Het SEA succes
van IsoSun

IsoSun, onderdeel van LeefEnergieBewust, is gespecialiseerd in het isoleren van woningen. Structureel voldoende aanvragen binnenhalen is hierbij van belang. In de afgelopen jaren gebruikten zij hier leadboeren voor. Echter, dan concurreer je automatisch met meer bedrijven.

Voor IsoSun lanceerden wij een SEA-campagne om meer (kwalitatieve) aanvragen te genereren. En met succes! Benieuwd hoe en met welk resultaat?

Arrow

Waarom Lead Today?

 

Geen lange termijn contract.png

Flexibele SEA-pakketten

Klein beginnen? Of wil je direct bouwen aan de ideale situatie? Kies het SEA-pakket dat het beste bij jou en je doelen aansluit.

Slimme tooling voor SEO.png

Structureel bijsturen op resultaat

Maandelijks controleren we de resultaten en sturen we indien nodig bij.

targeting.png

Hoog kennisniveau


Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen, zodat we deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

lead today bedrijf-6915.jpg

Waar liggen jouw
online kansen?

 

Heb je een bestaand account en wil je daar meer resultaat uit halen? Onze experts kijken graag mee!

Neem contact op