Lead Today

Zoekmachine
adverteren
(SEA)

Meer verkeer, leads of omzet vanuit betaalde zoekresultaten

Wil jij bovenaan in de zoekmachine verschijnen zodra potentiële klanten op zoek gaan naar jouw dienst of product? Dan is het adverteren is de zoekmachine een ideale uitkomst. Met Google- (of Bing) Ads zorg je ervoor dat jouw advertenties direct bovenaan staan. Met als gevolg meer verkeer, leads of conversies voor jouw bedrijf. En dat is waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent, toch?

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Adverteren via Google

Via Google zijn er verschillende advertentiemogelijkheden: verschijn in de zoekresultaten (search), verspreid op maat gemaakte banners (display), zet video in (via YouTube), maak gebruik van shopping advertenties of misschien wel een combinatie daarvan! Benieuwd waar jij successen kan behalen? Lees hieronder meer over onze bewezen aanpak en de succesverhalen.

Slimme inzet van SEA

01
Onderzoek uitvoeren en strategie bepalen

Onderzoek uitvoeren en strategie bepalen

Op basis van een intakegesprek, zoekwoordonderzoek en concurrentiecheck bepalen we de strategie. Daarin staat beschreven welk(e) advertentie(s) ingezet gaan worden, wat hiervoor nodig is en wat de verwachtte advertentiekosten en resultaten zijn.

02
Inrichten advertentieaccount

Inrichten advertentieaccount

Inrichten of herinrichten van het Bing- of Google Ads account. Waarbij search, display, video en/of shopping campagnes aangemaakt of geoptimaliseerd worden.

03
Contentontwikkeling en advies

Contentontwikkeling en advies

Advertentieteksten schrijven, displaybanners ontwikkelen en advies geven over hoe belangrijke landingspagina's SEA-proof te maken.

04
Meetbaarheid

Meetbaarheid

Om inzicht te krijgen in het effect van de campagnes zorgen wij ervoor dat we het advertentieverkeer in Google Analytics goed instellen. Daarnaast stellen we de belangrijkste websitedoelen in, zodat we zien welke conversies worden behaald.

05
Onderhoud

Onderhoud

Na livegang houdt de online marketeer de campagne nauwlettend in de gaten. We analyseren de data, verzamelen de juiste inzichten en optimaliseren waar nodig om maximaal resultaat te behalen!

06
Rapportages en besprekingen

Rapportages en besprekingen

Door onze maandelijkse rapportage blijf jij op de hoogte van de behaalde resultaten en de te verrichten werkzaamheden. Daarnaast plannen we structurele meetings om de voortgang samen door te nemen.

Lead Today: jouw partner in SEA

 

Adverteren in Google is een complex spel van verschillende type zoekwoorden, targeting opties, biedingen, zoekwoordgroepen en ga zo maar door. Hierdoor is het opzetten van een effectieve campagne op z’n zacht gezegd uitdagend.

 

Doordat onze online marketeers dagelijks campagnes voor onze klanten beheren en optimaliseren kennen zij het spel door en door en weten zij precies wat wel en niet werkt. Daarom zijn wij jouw ideale Google partner voor een campagne van het hoogste niveau.

 

Lead Today is gecertificeerd Google Partner. 

Waarom Lead Today?

 

Geen lange termijn contract.png

Flexibele SEA pakketten

Klein beginnen? Of wil je direct bouwen aan de ideale situatie? Kies het SEA pakket dat het beste bij jou en je doelen aansluit.

Slimme tooling voor SEO.png

Structureel bijsturen op resultaat

Maandelijks worden rankings gecontroleerd en sturen wij bij waar nodig.

targeting.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen! 

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today fijn! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij omgekeerd andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Deze partijen gingen jou voor

Waar liggen jouw online kansen?

Vraag de SEA-quickscan aan

 

Heb je een bestaand account en wil je daar meer resultaat uit halen? Of ben je benieuwd wat SEA jouw bedrijf zou kunnen opleveren? Meld je website aan en ontvang binnen 3 werkdagen ons advies!

Vraag quickscan aan