Lead Today

Fondsenwerving

Met de juiste strategie bouwen aan een betere wereld

Fondsenwerving | Groepsoverleg

Lead Today ondersteunt goede doelen bij het identificeren, bereiken, werven en behouden van (structurele) donateurs met een krachtige fondsenwervingsstrategie. We merken vaak op dat er bij goede doelen veel potentie is om sneller te groeien en dat deze niet altijd worden benut. Samen kunnen we deze kansen aangrijpen en kunnen jullie je focussen op waar het echt om draait: de wereld een stukje beter maken!

 

Lees hieronder meer over onze aanpak en werkwijze!

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *

Ontwikkelen strategie fondsenwerving

Samen kijken we naar de ambities en toekomstplannen, en ontwikkelen we daarbij een passende fondsenwervingsstrategie voor de lange termijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de aanpak uiteindelijk wordt gerealiseerd op basis van jullie eigen kracht, zodat de processen, mensen en technologie zo goed mogelijk worden ingericht om maximaal resultaat te behalen.

Onze werkwijze

01
Doelen en doelgroep in kaart brengen

Doelen en doelgroep in kaart brengen

We maken inzichtelijk wat de belangrijkste doelgroepen zijn en welke realistische marketing- en fondsenwerkingsdoelen hieraan verbonden kunnen worden.

02
Interne analyse uitvoeren

Interne analyse uitvoeren

Op basis van onze expertise beoordelen we welke veranderingen doorgevoerd moeten worden om de relevante aandachtsgebieden naar het juiste niveau te tillen.

03
Strategie ontwikkelen

Strategie ontwikkelen

We formuleren de juiste hands-on strategie en bouwen samen met jou aan de perfecte marketing- en fondsenwervende machine.

04
Strategie uitvoeren

Strategie uitvoeren

We genereren kwalitatieve leads en klanten via (online) marketingtactieken. Bovendien verbeteren of vernieuwen we een specifiek technisch onderdeel van jouw marketing- en fondsenwervende organisatie.

Deze partijen gingen je voor

Waarom Lead Today?

 

zakelijke dienstverlening.png

Partner voor non-profits

Wij durven gerust te zeggen dat we een goede partner zijn voor goede doelen. Gedurende de tijd dat Lead Today bestaat, hebben we al meer dan 60 non-profitorganisaties mogen helpen. Dit heeft ons niet alleen een bak aan ervaring opgeleverd!

webanalytics 2.png

Structureel bijsturen op resultaat

Door van tevoren concrete en haalbare actieplannen te maken die zijn gebaseerd op een doordachte strategie, realiseren we duurzame groei. Vervolgens monitoren we gedurende onze samenwerking voortdurend de resultaten en sturen we bij waar nodig.

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today prettig! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij anderzijds andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Lead Today-low res-4959.jpg

Klaar om jullie
succes te vergroten?

 

Profiteer van onze expertise en plan een call in met één van onze specialisten!

Neem contact op