Lead Today

Fondsenwervende campagnes

Met de juiste online strategie bouwen aan een betere wereld

Fondsenwerving | Groepsoverleg

Lead Today ondersteunt goede doelen bij het identificeren, bereiken, werven en behouden van (structurele) donateurs met een krachtige fondsenwervingsstrategie. We merken vaak op dat er bij goede doelen veel potentie is om sneller te groeien en dat deze niet altijd worden benut. Samen kunnen we deze kansen aangrijpen en kunnen jullie je focussen op waar het echt om draait: de wereld een stukje beter maken!

 

Lees hieronder meer over onze aanpak en werkwijze.

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Deze partijen gingen je voor

Fondsenwervingsstrategie ontwikkelen

Op basis van je ambities en doelen kijken we welke kanalen het beste resultaat voor jou zullen opleveren. Wat is de ideale combinatie tussen de inzet van social media, SEO, SEA, Google Grants of e-mailmarketing? We zorgen ervoor dat de opgestelde strategie aansluit bij jullie eigen kracht, zodat we maximaal resultaat kunnen behalen. 

Onze werkwijze

01
Doelen en doelgroep in kaart brengen

Doelen en doelgroep in kaart brengen

We maken inzichtelijk wat de belangrijkste doelgroepen zijn en welke realistische marketing- en fondsenwerkingsdoelen hieraan verbonden kunnen worden.

02
Interne analyse uitvoeren

Interne analyse uitvoeren

Op basis van onze expertise beoordelen we welke veranderingen doorgevoerd moeten worden om de relevante aandachtsgebieden naar het gewenste niveau te tillen.

03
Strategie ontwikkelen

Strategie ontwikkelen

We formuleren de juiste hands-on strategie en bouwen samen met jou aan de perfecte marketing- en fondsenwervende machine.

04
Strategie uitvoeren

Strategie uitvoeren

We genereren kwalitatieve leads en klanten via (online) marketingtactieken. Bovendien verbeteren of vernieuwen we een specifiek technisch onderdeel van jouw marketing- en fondsenwervende organisatie.

Google Grants voor Milieudefensie

Milieudefensie zet zich actief in tegen klimaatverandering door middel van bewustwording, acties en campagnes. Om hun doelen te bereiken en meer bekendheid te genereren, maken ze gebruik van Google Grants.

Met onze hulp optimaliseren wij het gebruik van Google Grants om zo effectief mogelijk hun boodschap over te brengen en donaties te werven. De samenwerking heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen, zoals een verdubbeling van websiteverkeer en een aanzienlijke toenamen van donaties en petitieondertekeningen. 

Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben?

Arrow

Waarom Lead Today?

 

zakelijke dienstverlening.png

Partner voor non-profits

Wij durven gerust te zeggen dat we een goede partner zijn voor goede doelen. Gedurende de tijd dat Lead Today bestaat, hebben we al meer dan 60 non-profitorganisaties mogen helpen. Dit heeft ons niet alleen een bak aan ervaring opgeleverd!

webanalytics 2.png

Structureel bijsturen op resultaat

Door van tevoren concrete en haalbare actieplannen te maken die zijn gebaseerd op een doordachte strategie, realiseren we duurzame groei. Vervolgens monitoren we gedurende onze samenwerking voortdurend de resultaten en sturen we bij waar nodig.

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today prettig! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij anderzijds andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Lead Today-low res-4959.jpg

Klaar om jullie
succes te vergroten?

 

Profiteer van onze expertise en plan een call in met één van onze specialisten!

Neem contact op