Lead Today

Social media advertising

Creëer een directe lijn met jouw ideale doelgroep

Social Ads | Lead Today

Social media is de perfecte manier om onder de aandacht te komen bij jouw relevante doelgroep. Door middel van social media advertising creëer je binnen no-time een groter online bereik en zorgen we dat de relevante doelgroep. Daarnaast heeft het ook nog eens een aantrekkelijke verhouding tussen kosten en resultaat waardoor je het maximale uit je budget haalt. 

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Scoren met sociale media

Sociale media platformen bieden veel kansen, maar met name het adverteren via deze sociale media heeft een flink aantal voordelen. 

Zo spreek je, door middel van ads, eenvoudig een nog onbekende doelgroep aan die overeenkomen met de gewenste demografische gegevens en interesses.

Zo ben je in staat om een bestaande doelgroep en warme leads (mensen die eerder op je website zijn geweest maar nog geen aankoop of aanvraag hebben gedaan) aan te spreken, door middel van remarketing.

Zo genereer je meer websiteverkeer en conversies vanuit jouw ideale doelgroep.

Hoe gaan we aan de slag?

01
Plan van aanpak opstellen

Plan van aanpak opstellen

In overleg met jou bepalen we de perfecte doelgroep, kiezen we de juiste kanalen en stemmen we de boodschap af.

02
Meetbaarheid instellen

Meetbaarheid instellen

We richten de kanalen voor jou in en koppelen deze aan Google Analytics, zodat we de resultaten kunnen doormeten, analyseren en optimaliseren.

03
Campagnes maken en monitoren

Campagnes maken en monitoren

We helpen je met het creëren van de ideale advertenties voor jouw campagne. En monitoren campagnes continu.

04
Rapportages en besprekingen

Rapportages en besprekingen

Naast het beheren van de campagne delen we structureel onze inzichten en behaalde resultaten met je. Zo leer je ook meer over het bereiken van je doelgroep.

Met deze kanalen bereiken we jouw doelgroep 

 

  • Facebook advertising. Met nog steeds ruim 7,1 miljoen bezoekers blijft het Facebook-platform behoorlijk actief. Door de intelligente targetingmogelijkheden is dit een ideaal platform om jouw doelgroep te bereiken. Zeker voor remaketing is dit kanaal nog steeds heel goed inzetbaar.
  • Instagram advertising. Een perfect platform wanneer je jouw verhaal ook in beelden kunt vertellen, aan de hand van foto's en video's. Bijkomend voordeel: doordat Instagram onderdeel is van Facebook kunnen we data combineren en jouw doelgroep nog beter targeten!
  • Pinterest advertising. Hét kanaal voor het opdoen van inspiratie voor kleding, interieur en andere looks. Heb je prachtige en tijdloze content? Kies dan voor adverteren op Pinterest. 

  • LinkedIn advertising. Is de zakelijke markt jouw doelgroep? Dan is LinkedIn hét platform om jouw doelgroep te bereiken en in contact te komen met bedrijven. Het is binnen LinkedIn zelfs mogelijk om jouw advertenties alleen te tonen aan personen en/of bedrijven voor wie jouw boodschap relevant is.

Lead Today-low res-4959.jpg

 

Klaar om los te gaan op social media?

 

Klaar om samen maximaal resultaat te behalen? Neem dan contact op zodat wij met jou mee kunnen denken over de perfecte aanpak! 

Neem contact op