Lead Today

Zoekmachine
optimalisatie 
(SEO)

Meer verkeer, leads en omzet vanuit de organische zoekresultaten

SEO-team Lead Today

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een mondvol, maar simpelweg betekent dit dat je op relevante zoektermen organisch goed vindbaar bent in de zoekmachines (zonder advertentiebudget in te zetten). Een goede vindbaarheid in de zoekmachines zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer conversies.
 

Benieuwd welke organische groei jij nog kan behalen? Onze SEO-specialisten staan voor je klaar!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Deze partijen gingen je voor

Scoren met SEO

Met SEO zorg je dus voor een hogere organische positie in Google. Maar hoe bereik je deze positie?

Een hoge vindbaarheid is een combinatie tussen een perfect technisch werkende website, de juiste teksten en zoveel mogelijk kwalitatieve linkjes die doorverwijzen naar jouw website.

Optimale SEO bereiken wij door:

01
SEO-strategie

SEO-strategie

In onze SEO analyse voeren we een 0-meting uit en bepalen we de juiste strategie en bijpassende doelen voor jouw SEO.

02
On page optimalisatie

On page optimalisatie

Door middel van contentaanpassingen en het instellen van de juiste en volledige meta data maken we belangrijke landingspagina’s SEO-proof.

03
Meetbaarheid instellen

Meetbaarheid instellen

Bij het uitbesteden van SEO is het belangrijk om grip te houden op de groei en ontwikkelingen. Daarom zorgen wij ervoor dat het organische verkeer en de belangrijkste websitedoelen worden ingesteld.

04
Linkbuilding en blogs

Linkbuilding en blogs

Gedurende de gehele samenwerking optimaliseren we samen met jou de bestaande content én versterken we jouw websiteautoriteit door inzet van linkbuilding en het plaatsen van in- en externe blogartikelen.

05
Rapportages

Rapportages

We plannen structurele meetings om de voortgang samen door te nemen en je ontvangt maandelijks een rapport met een uitgebreid overzicht van de behaalde resultaten en de te verrichten werkzaamheden.

Lead Today-low res-4959.jpg

Succesvol inzetten op SEO


 

Voor het verbeteren van je organische vindbaarheid (SEO) is helaas geen simpel trucje. Er zijn in totaal meer dan 200 factoren die de zichtbaarheid van je website beïnvloeden in de zoekmachines. 

 

Wij helpen je graag om jouw online positie te verbeteren. SEO is geen één-dags vlieg, maar door over een lange termijn structureel aan je posities te werken, verhoog je je autoriteit binnen de zoekmachines. Aan alle 200 factoren werken is onmogelijk en de ene factor weegt ook nog eens zwaarder dan de andere.

 

Onze SEO specialisten weten door alle ervaring precies hoe ze de gouden combinatie kunnen maken voor jouw situatie. Je kunt dus met een gerust hart jouw SEO uitbesteden.

Is jouw website er klaar voor?
 Vraag gratis de SEO-quickscan aan


Vrijblijvend zoeken wij uit of je rankings in Google verhogen op relatief korte termijn mogelijk is, je ontvangt binnen 3 werkdagen een uitgebreide SEO analyse.
VRAAG QUICKSCAN AAN

Het SEO succes van Women Inc

WOMEN Inc. en Lead Today werken samen aan verbeterde organische vindbaarheid via SEO op relevante onderwerpen. Ons doel: versterken van de band met onze doelgroep en het werven van donaties voor gelijkheid en inclusiviteit.

WIl jij weten hoe wij de focuswoorden met 78 posities hebben laten stijgen? Lees de case!

Arrow
Lead Today-low res-4913.jpg

Waar liggen jouw
online kansen?

 

Wil je beter gevonden worden in zoekmachines? Of meer weten over de mogelijkheden? Onze experts denken graag met je mee!

Neem contact op