Lead Today

Zoekmachine
optimalisatie 
(SEO)

Meer verkeer, leads of omzet vanuit de organische zoekresultaten

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een hele mondvol, maar simpelweg betekent dit dat je op relevante zoektermen organisch goed vindbaar bent in de zoekmachines (zonder advertentiebudget in te zetten). Een goede vindbaarheid in de zoekmachines zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer conversies.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Scoren met SEO

Met SEO zorg je dus voor een hogere organische positie in Google. Maar hoe bereik je deze positie? Een hoge vindbaarheid is een combinatie tussen een perfect technisch werkende website, de juiste teksten en zoveel mogelijk kwalitatieve linkjes die doorverwijzen naar jouw website.

Samen met jou kijken wij graag waar de grootste kansen voor jou liggen en pakken dit voor je op.

Optimale SEO bereiken wij door:

01
SEO-strategie

SEO-strategie

Hoe staat je website ervoor in Google? Wat doet de concurrentie? In de 0-meting bepalen we de juiste strategie en bijpassende doelen voor jouw SEO.

02
On page optimalisaties doorvoeren

On page optimalisaties doorvoeren

Belangrijke landingspagina’s maken we SEO-proof, door middel van contentaanpassingen en het instellen van de juiste en volledige meta data.

03
Meetbaarheid instellen

Meetbaarheid instellen

Het uiteindelijke doel van de SEO-inspanningen is het behalen van meer bezoeken, leads en conversies. Om grip te houden op de groei en ontwikkelingen, zorgen wij ervoor dat we het organische verkeer en de belangrijkste websitedoelen worden ingesteld.

04
Linkbuilding en blogartikelen

Linkbuilding en blogartikelen

We versterken jouw websiteautoriteit door de inzet van linkbuilding en het plaatsen van in- en externe blogartikelen. Daarnaast optimaliseren we gedurende de gehele samenwerking bestaande content op de website (in afstemming uiteraard).

05
Rapportages

Rapportages

Altijd een maandelijks rapport met een uitgebreid overzicht van de behaalde resultaten en de te verrichten werkzaamheden. Daarnaast plannen we structurele meetings om de voortgang samen door te nemen.

Succesvol inzetten op SEO

 

Voor SEO is helaas geen simpel trucje. Er zijn namelijk meer dan 200 factoren die de zichtbaarheid van je website beïnvloeden in de zoekmachines. 

 

Wij helpen je graag om jouw online positie te verbeteren. SEO is geen één-dags vlieg, maar door over een lange termijn structureel aan je posities te werken, verhoog je je autoriteit binnen de zoekmachines. Aan alle 200 factoren werken is onmogelijk en de ene factor weegt ook nog eens zwaarder dan de andere.

 

Onze SEO specialisten weten door alle ervaring precies hoe ze de gouden combinatie kunnen maken voor jouw situatie.
 

Waarom Lead Today?

 

Geen lange termijn contract.png

Flexibele SEO-pakketten

Een gedegen aanpak voor de langer termijn of direct een boost? Kies het SEO pakket dat het beste bij jou en je doelen aansluit.

vindbaarheid verhogen.png

Stuctureel bijsturen op resultaat

Maandelijks worden rankings gecontroleerd en sturen wij bij waar nodig.

targeting.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk. 

Hoe Women Inc met 7 focuswoorden in de top 10 van Google scoort


WOMEN Inc. vecht voor gelijkheid en inclusiviteit. Samen met Lead Today is WOMEN Inc. aan de slag gegaan met SEO om de organische vindbaarheid rondom alle relevante thematieken en zoekopdrachten structureel verbeteren en om de binding tussen WOMEN Inc. en haar doelgroep te verhogen, zodat donaties worden geworven. Benieuwd hoe de rankings van de focuswoorden voor het hoofddomein met 78 posities gestegen zijn?

Arrow

Deze partijen gingen je voor

Is jouw website
er klaar voor?

 Vraag de SEO-quickscan aan


Vrijblijvend zoeken wij uit of je rankings in Google verhogen op relatief korte termijn mogelijk is! Meld je website aan en ontvang binnen 3 werkdagen een uitgebreid rapport.
VRAAG QUICKSCAN AAN