Lead Today

Online campagnes

 

Je doel bereiken door het inzetten van meerdere kanalen

Een online marketingcampagne is een op maat gemaakte campagne die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep. We zetten online campagnes in als middel om jouw ultieme doel te realiseren. Dit doel kan bijvoorbeeld het genereren van meer leads zijn, maar ook het creëren van meer naamsbekendheid of het realiseren van meer aankopen. Maar hoe zet je de beste campagne op waarmee je je doel bereikt? Welke kanalen zet je in? Wij helpen je met het opstellen van de meest effectieve strategie. 

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Hoe tillen we jouw campagne naar een hoger niveau?


Wij kennen alle kanalen door en door. We snappen de campagne mogelijkheden en combineren deze kennis met jouw doelgroep en doelstelling. Waar kunnen we jouw doelgroep het beste bereiken en op welke manier? Hoe sluit dit aan bij jouw budget en doelen? Een flinke puzzel om te leggen, maar wel cruciaal voor het behalen van het beste resultaat. 

Ons team van marketeers helpt je met deze puzzel. Met een eerlijk advies vertellen we je wat de beste aanpak is. We denken met je mee op basis van onze ervaringen met de doelgroep en markt en we analyseren beschikbare data vooraf én achteraf zodat we de meest effectieve campagne voor je kunnen opzetten. Converteert iemand niet direct, dan benaderen we diegene nogmaals voor een tweede poging (remarketing). 

Onze werkwijze

Omdat we geen geheimen voor je hebben, leggen we je graag stap voor stap uit hoe wij te werk gaan.

 

  • Op basis van de gewenste doelgroep en boodschap geven we een advies over wat de meest effectieve aanpak is. Dit doen we in de vorm van een campagneplan. We gaan in op de kanalen die worden ingezet en op eventuele aanvullende marketingtactieken die hier goed mee te combineren zijn, zoals social media of remarketing.
  • Voordat we live gaan, zorgen we ervoor dat de campagne goed meetbaar is. Zo kunnen we de data op de juiste wijze interpreteren en de campagne optimaliseren voor het maximale resultaat.
  • Zodra de campagne live is, houdt onze advertising specialist de campagne nauwlettend in de gaten. We delen alle resultaten proactief met je. Dit doen we onder andere door het inplannen van structurele meetings. 

Onze projecten

Voor veel van onze klanten voeren we meerdere online campagnes tegelijk uit, of zijn we inmiddels overgegaan naar structurele campagnevoering! Kortom, wij zijn hier nog lang niet over uitgepraat -  Maar we laten het je liever zien. Neem voor een impressie van ons werk een kijkje tussen onze mooie cases. Hier staan ook voorbeelden van succesvolle campagnes tussen die wij hebben opgezet.

Mogen wij jou op weg helpen?

 

Hebben we jou overtuigd van onze kracht? Dan helpen we je heel graag op weg. Heb je nog twijfels? Indien gewenst ontwikkelen we een pilotcampagne met een looptijd van enkele maanden, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om dagelijks kwalitatieve leads binnen te krijgen.

 

Neem contact op