Lead Today

Online
campagnes

Combineer kanalen én tactieken voor het maximale resultaat. 

Online Campagnes | Lead Today

Een online marketingcampagne is maatwerk, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Wij gebruiken deze campagnes als middel om jouw ultieme doel te bereiken, of je nu meer leads wilt genereren, naamsbekendheid wilt vergroten of aankopen wilt stimuleren.
 

Maar hoe creëer je de beste campagne die je doel daadwerkelijk bereikt? Welke kanalen moet je gebruiken?
Wij helpen je graag bij het opstellen van de meest effectieve strategie!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Jouw campagne naar een hoger niveau

Wij kennen alle kanalen door en door. We snappen de campagne mogelijkheden en combineren deze kennis met jouw doelgroep en doelstelling. Waar kunnen we jouw doelgroep het beste bereiken en op welke manier? Hoe sluit dit aan bij jouw budget en doelen? Een flinke puzzel om te leggen, maar wel cruciaal voor het behalen van het beste resultaat.

Ons team staat klaar om die puzzel voor jou te leggen. We denken met je mee op basis van onze eigen ervaringen met de doelgroep en markt. Ook analyseren we van tevoren reeds beschikbare data én de verzamelde data tijdens de campagne. Daardoor kunnen we de meest effectieve campagne opzetten die jouw doelen behaald!

De ideale campagne stellen we samen door:

01
Campagneplan opzetten

Campagneplan opzetten

Op basis van de gewenste doelgroep in combinatie met het beoogde doel creƫren wij een campagneplan op maat. In dit campagneplan geven wij gedegen advies over de beste aanpak, welke kanalen we hiervoor in willen zetten en welke marketingtactieken we gaan gebruiken.

02
Meetbaatheid instellen

Meetbaatheid instellen

Om ervoor te zorgen dat wij aan de hand van de juiste data de campagne kunnen optimaliseren, zorgen we ervoor dat de campagne goed meetbaar is. Zo behalen we het maximale resultaat.

03
Onderhoud

Onderhoud

Na livegang houdt de online marketeer de campagne nauwlettend in de gaten. We analyseren de data, verzamelen de juiste inzichten en optimaliseren waar nodig om maximaal resultaat te behalen!

04
Rapportages en besprekingen

Rapportages en besprekingen

We delen alle resultaten proactief met je. Wil je een realtime dashboard? Wekelijks even zitten of ontvang je liever maandelijks een uitgebreide rapportage? De vorm bepalen we met elkaar!

Team - Lead Today_.jpg

Onze projecten 

 

Om de gestelde doelen van onze klanten te behalen voeren wij structureel wij voor verschillende online campagnes uit of zijn we inmiddels overgegaan naar structurele campagnevoering.
Wij zijn hier dus nog lang niet over uitgepraat, maar dan zijn we nog wel even bezig. We laten het je dus liever zien!

 

Neem vooral een kijkje voor een impressie van ons werk in onze cases. Je vindt hier bijvoorbeeld cases van succesvolle campagnes die wij op hebben mogen zetten.

Bekijk projecten

 

Deze partijen gingen je voor

Team Lead Today.jpg

 

Klaar om aan de slag te gaan?

 

Onze campagnespecialisten stellen graag de juiste campagne voor jullie op, zodat je zelf kan ervaren hoe het is om dagelijks kwalitatieve leads binnen te krijgen!

Neem contact op