Lead Today

Goede doelen

Samen de wereld een stukje beter maken

helpen bij stichting jarige job

Dagelijks zetten jullie je in om de wereld een stukje mooier te maken en wij kunnen daar alleen maar respect voor hebben. Daarom zetten wij ons al meer dan 15 jaar in om goede doelen en andere non-profit organisaties te ondersteunen met het bereiken, binden én behouden van (structurele) donateurs.

 

Het is onze missie om kansen te herkennen en aan te grijpen, zodat jullie je kunnen focussen op waar het écht om draait.

Trots als een aap om te werken voor o.a.:

De juiste ondersteuning voor non-profits

Wij geloven dat goede doelen hun missie eerder kunnen behalen door stappen te zetten in de ontwikkeling van een toekomstbestendige, data gedreven en rendabele marketing & fondsenwervende organisatie.

Door onze brede expertise kunnen wij goede doelen helpen bij wat de meeste impact maakt. Of dit nu gaat over het bereiken van de juiste doelgroep via online marketing, het creëren van een hoge betrokkenheid door de inzet van slimme e-mailflows of het vertalen van dromen in een gedegen marketing- en fondsenwervende strategie

Uitgelichte diensten: Jouw sleutel tot succes

Online fondsenwerving- strategie

Online fondsenwerving- strategie

Google Grants

Google Grants

E-mailmarketing voor non-profits

E-mailmarketing voor non-profits

Social Advertising

Social Advertising

Online campagnes

Online campagnes

Lead Today-low res-4959.jpg

Klaar om jullie succes

te vergroten?

 

Benieuwd naar de beste strategie voor jouw non-profit organisatie? Profiteer van onze expertise en plan een call in met één van onze specialisten.

Neem contact op