Lead Today

Conversie optimalisatie

Genereer meer leads door continu je website te optimaliseren

Conversie Optimalisatie | Lead Today

Bij conversie optimalisatie gaat het erom dat je erachter komt waarom je websitebezoekers bepaald gedrag vertonen, en hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden door je pagina’s aan te passen. Zo kun je jezelf afvragen waarom niet meer bezoekers het contactformulier in vullen of zich aanmelden voor je seminar. Om daar een antwoord op te vinden moet je gaan testen met veranderingen op je website: denk aan andere kleuren, teksten en plaatsingen. Wij ondersteunen je hier graag bij!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Conversie optimalisatie bij Lead Today

Bij Lead Today is conversie optimalisatie verwerkt in meerdere elementen van de groeistrategie die we opleveren aan onze klanten.

We zorgen er bij ons leadgeneratieplan voor dat er een optimale omgeving wordt gecreëerd om leads te kunnen genereren; conversie optimalisatie is hier onderdeel van.
 

Hoe wij te werk gaan:

01
Website analyseren

Website analyseren

We starten met een analyse van de elementen die belangrijk zijn voor conversie optimalisatie zoals formulieren, CTA, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit van content etc.

02
Google Analytics account inrichten

Google Analytics account inrichten

Wij zorgen bij een Google Analytics inrichting dat alle klikken en formulierverzendingen op je website meetbaar worden gemaakt.

03
Website optimaliseren

Website optimaliseren

Na de inrichting doorlopen we de elementen die belangrijk zijn voor conversies. We gebruiken hiervoor een combinatie van tools en tactieken die relevant zijn voor jouw organisatie.

04
Rapportages en besprekingen

Rapportages en besprekingen

Door onze maandelijkse rapportages en structurele meetings blijf jij op de hoogte van de behaalde resultaten en de te verrichten werkzaamheden.

Campagnes.jpg

Conversie optimalisatie tools

Er zijn tal van tools om te kunnen A/B testen op je website. Zo kun je de gratis tool van Google; Google Optimize, gebruiken om verschillende versies van je website aan je bezoekers weer te geven. Dit vergt wel wat basiskennis van HTML en wat oefening.

 

Je kunt natuurlijk ook direct iets aanpassen op je website en kijken of er verbetering te zien is in vergelijking met eerdere maanden met behulp van data uit Google Analytics.

 

Ook zitten er vaak A/B test opties in CMS- en landingspagina software zoals Instapage en Unbounce.
 

Waarom Lead Today?

vindbaarheid verhogen.png

Structureel bijsturen op resultaat

Continu worden conversies gemonitord en sturen wij bij waar nodig.

Strategie.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today fijn! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij omgekeerd andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Sales Lead Today.jpg

Hulp nodig?

 

Meer weten over hoe wij jouw website en andere online kanalen optimaal inzetten om je conversiepercentage te verhogen? Neem dan contact op met één van onze experts.

 

Neem contact op