Lead Today

Hi, welkom!

 

Wij zijn Lead Today, een marketingbureau gelegen in hartje Rotterdam. Benieuwd wat wij als bureau voor jou kunnen betekenen? Lees vooral even verder!

Lead Today | 30 seconds

Bij Lead Today bruisen de consultants en specialisten van de energie, kennis en ambitie. Met 18 collega's staan wij voor onze klanten klaar om vraagstukken rondom marketing, leadgeneratie en fondsenwerving voor je op te lossen.
Zo zorgen we er samen voor dat we de groeipotentie van jouw organisatie optimaal benutten! 
🏆

Ons werk

Met meer dan 15 jaar ervaring, durven wij wel te zeggen dat we kennis van zaken hebben. Ons werk bestaat dan ook uit het gebruiken van onze kennis en ervaring op het gebied van strategie, (online) marketing en technologie om de potentie van onze klanten om te zetten in concrete acties. Zo zorg je dat je voorop blijft lopen en wordt duurzame en versnelde groei gerealiseerd.

Slim omgaan met de moderne mogelijkheden op het gebied van online marketing is een must om voorop te lopen. We kennen de verschillende kanalen, maar vooral ook de tactieken om deze kanalen voor je te laten werken. We hebben alle benodigde specialisaties in huis om een rendabele inzet van kanalen mogelijk te maken.

Ons team staat voor je klaar

Het marketing vakgebied is ondertussen steeds technischer aan het worden en nieuwe werkwijzen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar dan ook in razendsnel tempo op. Dit creëert kansen, maar hier is ook vergaande optimalisatie voor nodig. Daarom ondersteunen we ook in het implementeren en gebruiken van software op het gebied van marketing en sales.

Dit doen we met een team van gespecialiseerde digital natives, die eigenwijs, nieuwsgierig en behulpzaam zijn. We streven altijd naar het beste resultaat, voor de klant en voor onszelf.

Arrow

Hoe gaan we te werk?


De basis van iedere aanpak wordt gevormd door een uitgedachte en gedegen strategie in de vorm van een concreet actieplan. Dat plan kan gericht zijn op de volledige marketing- en salesorganisatie, of op één specifiek thema; zoals digitale transformatie en online marketing. Gezamenlijk stellen we de beste en meest effectieve route vast om het gewenste resultaat te behalen. 


Een plan op zichzelf realiseert nog geen groei, maar is wel het einddoel. Daarom nemen wij – samen met het marketing- en salesteam van jouw organisatie – de uitvoering op ons tot het resultaat is behaald.


Benieuwd hoe wij zorgen dat wij het juiste plan van aanpak voor jouw ontwikkelen? 
 

Lees alles over onze aanpak

Waar wij voor staan

Het ontwikkelen van een passende aanpak voor alle verschillende marketing- en salesvraagstukken vergt natuurlijk ook wat van onze organisatie.

Het team van Lead Today bestaat hierom uit een mix van consultants, specialisten en techneuten. De kracht zit ‘m in de combinatie van deze 3 teams: samen realiseren we groei voor onze klanten.
 

Een greep uit onze teamleden

 

Robert de Boer Lead Today

Robert de Boer

Oprichter en partner

‘‘Ondernemers en eigenaren stimuleren om de maximale potentie van hun onderneming te benutten geeft mij enorm veel voldoening’’

Mike Joppe Lead Today

Mike Joppe

Managing partner

‘‘Met heldere deadlines en duidelijke richtlijnen effectief naar resultaat toe werken, dat is waar ik naar streef.’’

Mirte Enzlin Lead Today

Mirte Enzlin

Marketing Consultant

‘‘De menselijke kant van marketing naar voren halen en klanten daadwerkelijk helpen hun doelen te bereiken, daar ga ik voor!’’

Kim Peragine Lead Today

Kim Peragine

Teamlead Online Marketing

‘‘Verandering is geen eenmalige gebeurtenis, maar een continu proces. Ik benadruk dan ook altijd het belang van voortdurend optimaliseren bij mijn klanten’’

Xanne Geers Lead Today

Xanne Geers

Salesmanager

‘‘Sales draait tegenwoordig om veel meer dan een goed gesprek, aangezien het grootste deel van de buyer journey al plaatsvindt vóór het eerste contact; dat is waar de kansen liggen.’’

01
05

Samen groeien we verder

Lead Today werkt met gerenommeerde en vertrouwde partners op het gebied van marketing, sales en technologie.

Waar wij blij van worden

Een heerlijke en gezonde dagelijkse lunch.

IMG_5497.jpg

Heb jij het gevoel
dat je hier thuishoort?


Bekijk onze vacatures en misschien verwelkomen wij je snel als onze nieuwe collega!

Bekijk vacatures