Lead Today

Online marketingstrategie

Hoe behaal jij bedrijfsdoelen met online marketing?

Online Marketing Strategie | Lead Today

In welke branche je je ook bevindt, je kunt als organisatie tegenwoordig niet meer zonder een goede online marketingstrategie. Veel bedrijven hebben, voornamelijk voor de show, een website live staan. Om je organisatie, product of dienst onder de aandacht te brengen, moet je je doelgroep op het juiste moment via de juiste kanalen naar je website leiden. Met een online marketing strategie maken we deze route stap voor stap inzichtelijk.

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan snel verder!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *

Concreet actieplan voor jou

Elke organisatie stelt jaarlijks nieuwe, ambitieuze marketingdoelstellingen op. Doelen om groei te realiseren, een nieuwe markt te betreden, en meer. Het stellen van een doel is zo gedaan. Maar een duidelijke strategie creëren om dit doel daadwerkelijk te bereiken? Daar ligt meestal de uitdaging!

Een online marketingstrategie dient als concreet actieplan. Het geeft inzicht in de stappen die gezet moeten worden om je doelen te behalen. Zo weet je waar de grootste kansen liggen en hoe je deze kunt benutten.

Opstellen online marketing strategie - hoe wij te werk gaan:

01
Kennismaken

Kennismaken

Allereerst maken wij kennis met elkaar, waarbij we in gesprek gaan over de gewenste doelstellingen, waardevolle inzichten krijgen in de doelgroep en de gewenste vorm van samenwerking met elkaar afstemmen.

02
Onderzoek en analyse

Onderzoek en analyse

Nadat we kennis hebben gemaakt, doen we onderzoek naar de doelgroep om zo de meest impactvolle opties te achterhalen.

03
Passende online strategie vormgeven

Passende online strategie vormgeven

Vervolgens geven we de strategie vorm en spelen we in op de kansen binnen het bedrijf en de markt.

04
Concrete aanpak en planning

Concrete aanpak en planning

Zo wordt de weg naar het doel concreet en behapbaar.

Webontwikkeling Lead Today.jpg

Doelen behalen door een gedegen strategie

Het realiseren van zichtbaarheid en bedrijfsgroei kan tegenwoordig bijna niet meer zonder een heldere en effectieve online marketingstrategie. Het opzetten van zo'n strategie is geen eenvoudige taak.

 

Allereerst is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Wat zijn de kenmerken van je doelgroep? Zijn ze jong, oud, consumenten, bedrijven, enzovoort.

 

Vervolgens moet onderzocht worden hoe deze doelgroep het beste aangesproken kan worden. Is dit met e-mailmarketing via een nieuwsbrief of juist via sociale media marketing?

 

Wanneer dit inzichtelijk is, gaan we op zoek naar de (online) kanalen die hierbij passen. Met deze online marketingstrategie maken we de route naar het behalen van jouw gestelde doelen concreet!

Waarom Lead Today?

planning.png

Wij stomen je klaar voor de toekomst

We hebben alles in huis op het gebied van strategie, technologie en digitale marketing om jou volledig te ontzorgen en om jouw team in staat te stellen groei te realiseren op eigen kracht.

Strategie_.png

Wij brengen structuur aan

We scheppen orde in de goedbedoelde chaos waarin marketing en sales door alle (technologische) veranderingen vaak verkeren.

targeting.png

Wij zetten dromen om in plannen

We leveren snel aantoonbare resultaten door complexe problemen te vertalen naar behapbare projecten, overzichtelijke plannen en concrete actiepunten.

Sales proces.jpg

Help mij met mijn
online marketingstrategie!

 

Wij plannen graag een brainstorm met je in om te kijken waar we je mee op weg kunnen helpen.

Neem contact op