Lead Today

Content creatie

Altijd de meest actuele en unieke content 

Content Creatie | Lead Today

Actuele content houdt je website relevant. Met interessante blogs en nieuwsberichten zorg je voor een betere vindbaarheid én een continue stroom met relevante informatie voor jouw doelgroep. Het nadeel is alleen dat het behoorlijk veel tijd en inspiratie kost om de content structureel te creëren. Loop jij hier ook tegenaan? Onze content specialisten staan voor je klaar om je structureel te ondersteunen en content creatie volledig voor je uit handen te nemen!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Deze partijen gingen je voor

Zichtbaar zijn door content

Het schrijven van teksten is een klus waar veel mensen tegenop zien of simpelweg gewoon te druk voor zijn. Toevallig vinden onze copywriters dat juist het leukste om te doen!

Of het nu gaat om korte teksten, langere artikelen of landingspagina’s, elke tekst die we schrijven past bij jouw organisatie en is SEO-proof. Wij zorgen voor een structurele aanvoer van organische content, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Klinkt ideaal, toch? 

Aan de slag met copywriting!

01
Kennismaken

Kennismaken

Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt welke werkzaamheden we precies voor jou gaan verrichten. In overleg stemmen we af hoe we de samenwerking vormgeven.

02
Contentkalender en schrijfwijzer

Contentkalender en schrijfwijzer

In de contentkalender maken we een planning voor de teksten en in de schrijfwijzer verwerken we alle regels met het oog op de juiste tone of voice.

03
Content creëren

Content creëren

We beginnen met het schrijven van content. Uiteraard controleren jullie deze teksten en verwerken wij de feedback voordat de teksten worden geplaatst.

04
Optimaliseren van content

Optimaliseren van content

Naast het schrijven, denken wij ook mee over relevante onderwerpen en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Dit doen wij bijvoorbeeld door research te doen naar op welke gerelateerde termen veel gezocht wordt.

Succesvol inzetten op content creatie

Wanneer je het schrijven van content uit handen geeft, houd je zelf tijd over en wordt je een hoop moeite en frustraties bespaard.

Door het schrijven van unieke en originele content, blijf je relevant op thema’s die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je deelt interessante informatie met je doelgroep wat ervoor zorgt dat je onder de aandacht blijft en je maakt ze nieuwsgierig naar jouw product of dienst.

Omdat wij voor jou meten welke artikelen het beste worden gelezen, kom je erachter welke onderwerpen je websitebezoekers het meeste aanspreekt. Daarnaast is deze dienst perfect te combineren met aanvullende marketinginstrumenten zoals social media en SEO.

Team Lead Today.jpg

Wil jij zwemmen
in unieke content?

Kies dan voor content creatie!

 

 Wij helpen je graag met het schrijven van je website teksten. Vul het contactformulier in en wij bellen je snel om een afspraak in te plannen. 

Neem contact op