Lead Today

Content creatie

Altijd de meest actuele en unieke content 

Actuele content houdt je website relevant. Met interessante blogs en nieuwsberichten zorg je voor een betere vindbaarheid én een continue stroom met relevante informatie voor jouw doelgroep. Het nadeel is alleen dat het behoorlijk veel tijd en inspiratie kost om de content structureel te creëren. Hulp nodig? Wij gaan graag voor je aan de slag en nemen de content creatie voor je uit handen!

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Hoe gaan wij voor jou aan de slag?

Het schrijven van teksten is een klus waar veel mensen tegenop zien of simpelweg gewoon te druk voor zijn. Onze copywriters vinden dat juist het leukste om te doen!  Of het nu gaat om korte teksten, langere artikelen of landingspagina’s, elke tekst die we schrijven past bij jouw organisatie en is SEO-proof. We zorgen voor een structurele aanvoer van organische content, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Klinkt ideaal, toch? 

Aan de slag met copywriting!

Kennismaken

Kennismaken

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen in het creëren van content? Wij gaan graag voor je aan de slag! Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt welke werkzaamheden we precies voor jou gaan verrichten. In overleg stemmen we af hoe we de samenwerking vormgeven. Om tot een ideale samenwerking te komen, doorlopen we de volgende stappen:
Contentkalender en schrijfwijzer maken

Contentkalender en schrijfwijzer maken

Na een kennismaking waarin we hebben doorgenomen wat we willen bereiken, ontwikkelen we een schrijfwijzer en stellen we een contentkalender op. In de schrijfwijzer verwerken we alle ‘regels’ voor het schrijven van teksten zodat ze aansluiten bij je tone of voice en doelgroep. In de contentkalender maken we een planning voor de verschillende teksten.
Content creëren

Content creëren

Akkoord met het plan? Dan kunnen we aan de slag! In deze fase gaan we dan ook de teksten schrijven. Uiteraard krijgen jullie de teksten nog te zien en is er ruimte om feedback te geven, voor de teksten worden geplaatst.

Succesvol inzetten op content creatie

 

Bespaar jezelf frustraties
- Door ons content te laten schrijven en deze klus uit handen te geven, bespaar je jezelf een hoop moeite, tijd en frustraties. 

 

Blijf relevant en vindbaar
- Je website blijft relevant én vindbaar op voor jouw bedrijf relevante thema’s. Door interessante informatie te delen met je doelgroep blijf je onder de aandacht en maak je ze nieuwsgierig naar jouw product of dienst.


Altijd uniek en orginieel
- Je hebt altijd unieke en originele teksten, zonder hier zelf je hoofd over te breken.

 

Meten is weten
- Omdat je kunt meten welke artikelen het beste worden gelezen, kom je erachter welke onderwerpen je websitebezoekers het meeste aanspreekt. Ook is deze dienst is perfect te combineren met aanvullende marketinginstrumenten, zoals social media en SEO.

 

Wil jij zwemmen
in unieke content?

Kies dan voor content creatie!

 

Ondersteuning nodig op het gebied van copywriting? Wij helpen je graag met het schrijven van je website teksten. Vul het contactformulier in en wij bellen je snel om een afspraak in te plannen. 

 

Neem contact op