Lead Today

Content creatie

Altijd de meest actuele en unieke content 

Het belang van content

Actuele content houdt je website relevant. Met interessante blogs en nieuwsberichten zorg je voor een betere vindbaarheid én een continue stroom met relevante informatie voor jouw doelgroep. Het nadeel is alleen dat het behoorlijk veel tijd en inspiratie kost om de content structureel te creëren. Hulp nodig? Wij gaan graag voor je aan de slag en nemen de content creatie voor je uit handen!

Hoe gaan wij voor jou aan de slag?

Het schrijven van teksten is een klus waar veel mensen tegenop zien of simpelweg gewoon te druk voor zijn. Onze copywriters vinden dat juist het leukste om te doen!  Of het nu gaat om korte teksten, langere artikelen of landingspagina’s, elke tekst die we schrijven past bij jouw organisatie en is SEO-proof. We zorgen voor een structurele aanvoer van organische content, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Klinkt ideaal, toch? 

De voordelen van content creatie

 

  • Door ons content te laten schrijven en deze klus uit handen te geven, bespaar je jezelf een hoop moeite, tijd en frustraties. 
  • Je website blijft relevant én vindbaar op voor jouw bedrijf relevante thema’s.
  • Je hebt altijd unieke en originele teksten, zonder hier zelf je hoofd over te breken.
  • Door interessante informatie te delen met je doelgroep blijf je onder de aandacht en maak je ze nieuwsgierig naar jouw product of dienst. 
  • Omdat je kunt meten welke artikelen het beste worden gelezen, kom je erachter welke onderwerpen je websitebezoekers het meeste aanspreekt .
  • Deze dienst is perfect te combineren met aanvullende marketinginstrumenten, zoals social media en SEO.

Aan de slag met copywriting! 

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen in het creëren van content? Wij gaan graag voor je aan de slag! Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt welke werkzaamheden we precies voor jou gaan verrichten. In overleg stemmen we af hoe we de samenwerking vormgeven. Om tot een ideale samenwerking te komen, doorlopen we de volgende stappen: 

 

  • Contentkalender & schrijfwijzer – Na een kennismaking waarin we hebben doorgenomen wat we willen bereiken, ontwikkelen we een schrijfwijzer en stellen we een contentkalender op. In de schrijfwijzer verwerken we alle ‘regels’ voor het schrijven van teksten zodat ze aansluiten bij je tone of voice en doelgroep. In de contentkalender maken we een planning voor de verschillende teksten. 
  • Contentcreatie – Akkoord met het plan? Dan kunnen we aan de slag! In deze fase gaan we dan ook de teksten schrijven. Uiteraard krijgen jullie de teksten nog te zien en is er ruimte om feedback te geven, voor de teksten worden geplaatst.

Waarom Lead Today?

Onze copywriters creëren niet alleen de content, maar denken ook mee over relevante onderwerpen. Daarnaast ligt onze focus niet alleen op het zorgen voor een regelmatige toevoer van content, maar ook op het realiseren van een toestroom van meer organische bezoekers. Dit doen wij bijvoorbeeld door research te doen naar op welke gerelateerde termen veel gezocht wordt. Deze termen verwerken we vervolgens in de teksten. Je mag rekenen op de perfecte balans tussen een originele, leesbare tekst en een hoge vindbaarheid. 

Wil jij zwemmen in unieke content? Kies dan voor content creatie

Ondersteuning nodig op het gebied van copywriting? Wij helpen je graag met het schrijven van je website teksten. Vul het contactformulier in en wij bellen je snel om een afspraak in te plannen. 

Arrow