Lead Today

Vastgoed

Online marketing voor zakelijk vastgoed

Lead Today | Overleg twee collega's

Ieder vastgoedproject is uniek. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche begrijpen wij dat de vastgoedmarkt veeleisend en competitief is. Om die reden bieden wij gespecialiseerde marketing maatwerkoplossingen die jouw vastgoedproject naar een hoger niveau tillen. Met onze diepgaande kennis van zowel de vastgoedsector als marketingstrategieën, zijn wij jouw betrouwbare partner voor het behalen van optimale resultaten.

 

 

Deze partijen gingen je voor

Vastgoedbranche
digitaler dan ooit

De rol van marketing binnen de vastgoedbranche is drastisch veranderd in de afgelopen jaren. Traditionele media zijn vervangen door geavanceerde digitale strategieën. Online aanwezigheid is essentieel waarbij websites en sociale media de nieuwe verkoopborden zijn.

In dit nieuwe tijdperk van vastgoedmarketing draait alles om het creëren van boeiende verhalen, het opbouwen van merkbekendheid en het bieden van unieke waarde.

Hoe wij jouw vastgoed in de picture zetten:

01
Doelgroepanalyse en Marketingstrategie

Doelgroepanalyse en Marketingstrategie

Omdat elke vastgoedonderneming en elk project uniek is, voeren we grondige doelgroep analyses uit. Hierdoor krijgen we een beter beeld van de potentiële kopers en huurders. Op basis daarvan ontwikkelen we gerichte marketingstrategieën.

02
Visuele Presentatie

Visuele Presentatie

Het oog wil natuurlijk ook wat. We begrijpen dat beeldmateriaal van cruciaal belang is bij vastgoedmarketing. We zorgen voor professionele fotografie, videoproductie en virtuele rondleidingen om jouw vastgoed op een aantrekkelijke en meeslepende manier te presenteren.

03
Online Marketing

Online Marketing

We creëren aantrekkelijke websites, optimaliseren deze voor zoekmachines (SEO) en ontwikkelen doelgerichte online advertentiecampagnes. Daarnaast maken we gebruik van sociale media, contentmarketing en e-mailmarketing.

04
Leadgeneratie en Conversieoptimalisatie

Leadgeneratie en Conversieoptimalisatie

Door middel van effectieve call-to-actions en op maat gemaakte landingspagina's zorgen we ervoor dat prospects hun interesse op een laagdrempelige manier kenbaar kunnen maken.

(Case) WTC Schiphol Airport klaar voor leadgeneratie

WTC Schiphol Airport is een unieke locatie waar verschillende grote merken en organisaties zijn gevestigd. Met een directe verbinding met de airport terminal, staat internationaal ondernemen centraal binnen deze ideale business-setting.

Om dit unieke WTC gebouw goed te kunnen presenteren en potentiële huurders en internationale merken aan te trekken, vroeg WTC Schiphol Airport ons een nieuwe website te ontwikkelen.

Het eindproduct is een geprofessionaliseerde website die aansluit bij de merkwaarde ‘Elevate your ambition’. De website straalt stijl, klasse en levendigheid uit en benadrukt de pluspunten van WTC Schiphol Airport.

Benieuwd wat wij allemaal gedaan hebben?

Arrow
Lead Today-low res-4959.jpg

Help mij met mijn vastgoedproject

 

Geen idee hoe je dit het beste aan kunt vliegen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. We zijn er zeker van dat we er samen uit komen.

Neem contact op