Lead Today

Leadgeneratie

Kwalitatieve leadgeneratie

Wil jij meer leads genereren die ook echt veranderen in klanten?

Kwalitatieve leadgeneratie helpt jou om snel en effectief je marketing en sales funnel te vullen en zo een voorspelbare en constante stroom aan leads te genereren én te converteren.
 

Wat is kwalitatieve leadgeneratie?

Kwalitatieve leadgeneratie is een online marketingtactiek waarbij je de contactgegevens van potentiële klanten of leads verzameld en zijn of haar behoeftes achterhaalt. Met deze kennis kun je ze verder overtuigen van jouw product of dienst. Door te werken met leadgenerators (zoals: whitepapers, quicskscans) zorg je er daarnaast ook voor dat je zijn of haar contactgegevens bemachtigd, Zodat je de lead op kan volgen.

Het heet niet voor niets kwalitatieve leadgeneratie: wij houden ons bezig met de kwaliteit van jouw leads. Het doel moet geen bakken met leads zijn, maar leads die jou echt iets gaan opleveren. 
 

Waarom is de kwaliteit zo belangrijk?

De kwaliteit van jouw leads is het allerbelangrijkst. Je kunt wel 100 leads hebben maar als hier maar één kwalitatieve lead tussen zit, zou je kunnen zeggen dat het vergaren van alle andere leads zonde van je tijd en geld was. Richt het proces daarom zo in dat je alleen jouw relevante doelgroep bereikt en overtuigt. 
 

Hoe doen wij dit?

Volgens ons begint kwalitatieve leadgeneratie bij het door en door kennen van je doelgroep en haar klantreis. Op basis hiervan maak je een strategie om deze doelgroep te bereiken en te laten converteren. Door middel van campagnes en het inzetten van andere marketingtactieken genereer je een continue stroom van kwalitatieve leads. Zo laat je niets aan het toeval over en creëer je voorspelbaarheid. Leadgeneratie is pas het begin, het uiteindelijke doel is het opvolgen van deze leads. 

Wij ondersteunen je met de volgende diensten

Wij richten je marketing- en salesorganisatie zo in dat je structureel de juiste leads aantrekt. We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen.
 

Op zoek naar een leadgeneratie boost?

Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij koppelen je aan de juiste leadgeneratie specialist voor een adviesgesprek. 

Arrow