Lead Today

Webontwikkeling

Je website, de digitale basis voor al je marketing- en salesactiviteiten

Webontwikkeling | Lead Today

Jouw website is de sleutel tot succes. Zelfs met een top-notch online marketingcampagne kan succes uitblijven als bezoekers niet tot actie worden aangezet.

 

Als bezoekers niet worden geleid naar conversiepunten, gaan kostbare kansen verloren.

 

Onze webontwikkelingsexperts maken van jouw site een conversiemachine. Laten we samen je online investeringen maximaal laten renderen !🚀


 

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan voor je website aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Jouw website, jouw digitale basis

Met onze eigen aanpak zorgen we ervoor dat we de ideale website creëren voor jou en je doelgroep.

We staren ons niet stuk op nieuwe ontwikkelingen of leuke features (al houden wij die natuurlijk ook in de gaten), maar we focussen ons op wat echt belangrijk is: de doelgroep en jouw bedrijfsdoelstellingen. 

Hoe wij jouw website ontwikkelen:

01
Strategie opzetten

Strategie opzetten

Dit is het belangrijkste onderdeel van het proces. We staan stil bij de verschillende doelgroepen die je via de website wil bereiken, we kijken naar de doelen die je per doelgroep wilt behalen en de doelstellingen die jij stelt aan de website.

02
Design en webontwikkeling

Design en webontwikkeling

Na de strategie , gaan we aan de slag met het design, de functionaliteiten en het ontwikkelen van de website. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid uit het oog te verliezen.

03
Meetbaarheid en inzicht

Meetbaarheid en inzicht

We stoppen niet als de website live staat. Ook in deze fase ga je merken dat wij net even verder nadenken dan een traditioneel webdesign bureau. Want om ervoor te zorgen dat de website écht de digitale basis wordt voor al jouw marketing- en salesactiviteiten, hechten wij veel waarde aan meetbaarheid en inzicht. Dit geeft de juiste informatie om je strategie structureel te optimaliseren!

04
Besprekingen

Besprekingen

Continu monitoren we de performance van de website en adviseren wij je over mogelijke doorontwikkelpunten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van webontwikkeling tijdens onze kwartaalbesprekingen.

Datakwaliteit.jpg

Waarom een Content Management Systeem?

We ontwikkelen altijd websites met een CMS (Content Management Systeem), zodat je zelf in staat bent om de content te beheren. Niets is zo vervelend als het moeten bellen van de webontwikkelaar voor elke letter die je wil aanpassen.

 

Welk CMS systeem het wordt, beslissen we als we jouw wensen hebben besproken. Maar in de meeste gevallen zetten we WordPress in.

 

Daarnaast koppelen we Google Analytics ook aan je CMS-systeem. Door de website volledig door te meten leer je meer over het gedrag van de bezoekers op jouw website. Vinden ze wel de juiste informatie? Wat doen ze op je website? Hoeveel nieuwe bezoekers ontvang je eigenlijk? En wanneer converteren ze? 

 

Zien we vanuit hier kansen om de website nóg beter te maken, dan kunnen we hem verder optimaliseren. 

Waarom Lead Today?

 

targeting.png

Dienstverlening op maat

Samen met jou kijken we wat de wensen voor de nieuwe website zijn en nemen je stap voor stap mee in het ontwikkelproces. Met als eindresultaat: een website op maat.

Strategie.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today fijn! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij omgekeerd andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Deze partijen gingen je voor

Team Lead Today.jpg

Word jouw website de volgende conversiemachine? 

 

Wij gaan graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact op