Lead Today

Marketing-
en salestechnologie

Groei sneller door de inzet van slimme technologie

 

 

 

Marketing & sales | experts Lead Today

De waarde van marketingtechnologie is te beoordelen op basis van de tools en software, maar misschien nog wel belangrijker de manier waarop deze ingezet worden; sluit deze wel aan op de doelstellingen van jouw organisatie, de beoogde ambitie en grootte van jouw organisatie?

 

Of het nu gaat over e-mail marketing, marketing automation, webontwikkeling of CRM, onze marketingtechneuten staan voor je klaar!

 

Onze marketing- en salestechologie diensten

Webontwikkeling

Webontwikkeling

De website is de digitale basis van al je (online) marketingactiviteiten. Jouw website moet kwalitatieve conversies realiseren, de doelgroep raken, een exacte vertaling zijn van de positionering en de bezoekers optimaal begeleiden door hun klantreis door een hoge gebruiksvriendelijk.
E-mailmarketing

E-mailmarketing

Een van de krachtigste marketingtactieken die vaak wordt onderschat. Het middel om direct met klanten en prospects te communiceren, mits je de juiste strategie toepast. Bind je doelgroep aan je en versterk deze relatie met succesvolle en converterende e-mailmarketing.
Data kwaliteit & integraties

Data kwaliteit & integraties

Data is key. Op basis van kwalitatieve data kun je een kloppend klantbeeld vormen, waarmee weloverwogen keuzes kunnen worden gemaakt en waarmee doordachte optimalisaties in het marketing- en sales proces kunnen worden doorgevoerd.
Marketing automation

Marketing automation

Marketing automation is een hulpmiddel om jouw (potentiële) klanten richting een aankoop te begeleiden, door op het juiste moment en via het juiste kanaal gepersonaliseerde en relevante content te delen.
CRM

CRM

Customer Relationship Management (CRM); de manier waarop een organisatie omgaat met het relatiebeheer van klanten. Door intelligente software te gebruiken creëer je een 360-view van jouw klanten.
Lead today marketingfotografie-4487.jpg

Klaar om te groeien?


Een vliegende start maken met effectieve marketing technologie of ondersteuning nodig bij een volgende stap? Onze specialisten staan voor je klaar!

Neem contact op