Lead Today

Klaar om te groeien?
Doe de test!

Met behulp van deze B2B groeitest krijg je direct inzicht in de groeipotentie van jouw organisatie én ontvang je nuttige tips om waar nodig te optimaliseren. Zo krijg je grip op bedrijfsgroei!

Is jouw organisatie klaar voor versnelde bedrijfsgroei?

Veel organisaties willen wel groeien, maar zijn zich niet bewust van de onbenutte groeikansen op het gebied van marketing en sales. Dit is juist waar veel terrein gewonnen kan worden als het gaat om bedrijfsgroei. Door marketing en sales optimaal te laten (samen)werken ontstaat een geoliede leadgeneratiemachine en ligt de weg naar bedrijfsgroei wijd open. Beantwoord binnen enkele minuten de 6 vragen en ontvang jouw groeiscore en een persoonlijk groeiadvies.

De test is ontwikkeld voor B2B organisaties met +30FTE en een ambitie om te groeien! Alle vragen zijn gebaseerd op ons Lead Today Groeimodel, waarin de volgende 6 pijlers naar voren komen:

  • Strategie: Op basis van inzicht in de markt is een realistische strategie voor marketing en sales geformuleerd.
  • Synergy: Marketing en sales jagen dezelfde doelen na en gaan regelmatig met elkaar in overleg.
  • Excellence: Er wordt gebruik gemaakt van de juiste kanalen, waarop een passende, uniforme boodschap wordt gecommuniceerd. 
  • Technologie: Marketing- en salestechnologie, als CRM en marketing automation, werken optimaal samen en zijn succesvol geïmplementeerd.
  • Processen: Er gaan geen leads verloren in het proces en je weet precies hoeveel leads er nodig zijn om één nieuwe klant te realiseren.
  • Inzicht: Data wordt verzameld en regelmatig geanalyseerd, zodat de strategie voortdurend bijgestuurd kan worden.