Lead Today

Google Ads uitbesteden:
ontdek de kracht van
online adverteren

Lead Today is jouw ervaren partner in online marketing met meer dan 15 jaar bewezen succes. Ontdek hoe het uitbesteden van jouw Google-Ads account aan ons team in hartje Rotterdam kan leiden tot meetbaar online succes. 

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform waarmee je jouw bedrijf kunt promoten met eigen Google Ads campagnes op de grootste zoekmachine ter wereld. Of je nu op zoek bent naar meer naamsbekendheid, relevant websiteverkeer of directe conversies, Google Ads biedt de tools om jouw doelen te bereiken. Bepaalde zoekwoorden zorgen voor een beter resultaat binnen een Google Ads campagne. Alle zoekwoorden hebben een cost per click, Google werkt hiervoor met verschillende biedstrategieën. 

Voordelen van online adverteren

Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag met online adverteren zodat je profiteert van de volgende voordelen: 

 

Directe zichtbaarheid

Met Google Ads ben je niet alleen aanwezig, maar val je direct op voor potentiële klanten die actief zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt. Dit betekent direct exposure op het moment dat het ertoe doet.

 

Flexibel budgetbeheer

Bepaal zelf je dagelijkse budget en betaal alleen wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Dit geeft je volledige controle over je Google Ads campagnes en advertentie-uitgaven, waardoor je efficiënt kunt omgaan met je Google Ads budget.

 

Doelgericht adverteren

Bereik specifieke doelgroepen op basis van verschillende instellingen, waaronder locatie, demografie, interesses en zoekwoorden. Door gericht te adverteren, vergroot je de kans op interactie met een potentiële klant.

 

Onze Google Ads-experts combineren deze voordelen met strategisch inzicht en creativiteit om Google Ads campagnes te ontwerpen die niet alleen zichtbaar zijn, maar ook resultaten opleveren. Daarnaast optimaliseren onze Google Ads experts lopende campagnes om uw doel te bereiken.

Wat kunnen wij als Google Ads bureau voor jou betekenen? 

Bij Lead Today begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen op het gebied van Google Ads, waaronder het maken en beheren van Google Ads campagnes, Google Shopping en Google Display. 

 

Wij zorgen voor een effectieve aanpak op het gebied van campagnes. Onze ervaren Google Ads specialisten creëren niet alleen campagnes, ze bouwen strategieën die naadloos aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van directe conversies, wij zorgen voor een effectieve en efficiënte aanpak. Dit geldt ook voor aantrekkelijke en converterende Google Shopping-campagnes. Onze experts weten hoe ze jouw producten op de beste manier kunnen presenteren en jouw google shopping campagne zo goed mogelijk inzetten.

 

Op websites binnen het Google Display Netwerk bereik je een breder publiek met visueel aantrekkelijke advertenties. Onze creatieve aanpak zorgt ervoor dat jouw merk opvalt en blijft hangen, waardoor je de aandacht trekt van potentiële klanten, zelfs buiten de traditionele zoekresultaten.

Als erkend Google Partner bieden wij:

 

  • Expertise: onze SEA-specialisten blijven voortdurend up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in online adverteren. Jouw campagnes profiteren van de diepgaande kennis en ervaring die wij als Google Partner te bieden hebben.
  • Resultaatgericht: wij streven naar meetbare resultaten en focussen op het behalen van jouw online marketingdoelen. Of het nu gaat om het verbeteren van de conversieratio of het maximaliseren van je online aanwezigheid, wij stellen meetbare doelen en streven naar succes.
  • Transparantie: je hebt altijd inzicht in de prestaties van jouw campagnes via duidelijke rapportages. Wij geloven in open communicatie en transparantie, zodat je precies kunt zien hoe jouw advertentiebudget wordt besteed en welke resultaten worden behaald.

Een goed voorbeeld van een succesvolle Google Ads campagne is de case van IsoSun. Een mooi succesverhaal met concrete resultaten. 

Over Lead Today

Bij Lead Today zijn we meer dan alleen een online marketingbureau. We zijn een team van gepassioneerde experts die geloven in de kracht van digitale marketing om bedrijven te laten groeien. Onze aanpak is rechtdoorzee, onze strategieën zijn doordacht en ons doel is om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Met een geschiedenis van succesvolle campagnes en tevreden klanten staan wij garant voor resultaten.

Vraag een SEA-quickscan aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag nu een SEA quick-scan aan en ontdek hoe wij jouw conversie met Google Ads naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Vul het formulier in en ontvang waardevolle inzichten over jouw Google advertenties. Onze SEA specialisten gaan snel voor je aan de slag.

 

Google Ads uitbesteden aan Lead Today

Met Lead Today aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over de complexiteit van Google Ads. Onze Google Ads specialisten nemen het Google Ads beheer uit handen en beheren jouw Google Ads campagne, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: de groei van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes!