Lead Today

Marketingbureau voor SEO in Rotterdam

Het is steeds belangrijker om er als bedrijf uit te springen in de zoekresultaten. Daarom is sterke SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, van essentieel belang. Als SEO bureau in Rotterdam vergroten we jouw online zichtbaarheid. Of je nu een lokale ondernemer in Rotterdam bent of een groeiend bedrijf dat wereldwijd opereert, je zichtbaarheid bepaalt deels je online succes. Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines, vergroot je niet alleen de kans om gevonden te worden door potentiële klanten, maar leg je ook een solide basis voor duurzame groei. Ontdek waarom SEO optimalisatie onmisbaar is en hoe Lead Today je kan helpen.

 

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het is het optimaliseren van je website voor zoekmachines en potentiële klanten. Dit is tegenwoordig cruciaal, omdat bijna elke zoektocht van mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst begint met een online zoekopdracht. SEO omvat een reeks strategieën en technieken die worden toegepast om je website bovenaan te laten ranken in de organische zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer. Organisch betekent dat het geen betaalde advertenties zijn. SEO is een samenspel van technische optimalisaties, relevante content en het opbouwen van kwalitatieve links. Lead Today is, met meer dan 15 jaar ervaring, een echte SEO specialist in Rotterdam. Hierdoor zijn wij de perfecte partner om jou hierin te ondersteunen.
 

Wat zijn de voordelen van SEO optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie biedt bedrijven aanzienlijke voordelen:

  • Verhoogde online zichtbaarheid: door SEO-strategieën toe te passen, vergroot je de kans dat je website wordt opgemerkt in zoekmachines, waardoor je online aanwezigheid toeneemt.
  • Duurzame groei van organisch verkeer: door je website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden, creëer je langzaamaan een toename van organisch verkeer. Dit is niet zomaar traffic, maar ook nog eens traffic waar je iets aan hebt. De zoeker vindt jouw bedrijf namelijk na het intypen van zoekwoorden die passen bij jouw producten of diensten. Hierdoor is de kans op conversie groter.
  • Hogere positie in zoekresultaten: sterke SEO wordt beloond met een hogere ranking in de zoekresultaten. Zo blijf je concurrenten voor en kom je betrouwbaar over.

 

De belangrijkste onderdelen van SEO

Binnen SEO moeten verschillende onderdelen samenwerken voor online succes. In totaal zijn er honderden factoren die invloed hebben op je ranking in de zoekmachines. We benoemen de belangrijkste factoren voor je, maar uiteindelijk is het altijd een combinatie van verschillende factoren.

 

Technische SEO

Technische optimalisaties, zoals het verbeteren van de laadsnelheid en het optimaliseren van de websitestructuur, zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring en dragen bij aan een hogere positie in zoekmachines.

 

Linkbuilding
Onze SEO-specialisten helpen je graag met linkbuilding. Een goede linkbuildingstrategie is essentieel voor SEO-succes. Door hoogwaardige backlinks op te bouwen, vergroot je niet alleen je online autoriteit maar ook de kans om hoger te ranken.

 

Geoptimaliseerde content
Relevante en geoptimaliseerde content is een van de kernfactoren van SEO. Het gebruik van de juiste zoekwoorden in je teksten vergroot de kans dat je gevonden wordt door potentiële klanten bij het zoeken op deze termen. Onze SEO-specialisten werken maandelijks aan on-page optimalisatie om belangrijke pagina's beter vindbaar te maken.

 

Onze aanpak

Hoe kan Lead Today je helpen met SEO? Wij geloven in een gepersonaliseerde aanpak. We starten met een SEO analyse met een 0-meting om te kijken waar je nu staat zodat we kunnen bepalen wat de juiste strategie en bijpassende doelen zijn voor jouw SEO. Ook voeren we een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit, hierbij kijken we op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken om vervolgens te kijken hoe je daar nu op scoort en wat het zoekvolume is. Hierna gaan we echt van start. Ons team van ervaren SEO-specialisten zet zich in voor maandelijkse on-page optimalisaties, linkbuilding, het aanvragen van blogs en het verbeteren van je interne linkstructuur. Zo garanderen we niet alleen een hogere online vindbaarheid maar ook duurzaam online succes.

Onze andere diensten

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Waar SEO ervoor zorgt dat je organisch goed vindbaar bent in de zoekmachines doet SEA hetzelfde maar dan betaald. Je betaalt Google om goed vindbaar te zijn op bepaalde termen, hiermee genereer je op korte termijn veel verkeer naar je website. Waar SEO meer een langetermijnstrategie is, kun je SEA inzetten als korte termijnstrategie voor meer online bereik.
E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing speelt een belangrijke rol in de marketingstrategie van je organisatie. Met effectieve e-mailcampagnes bereik en betrek je jouw doelgroep. Onze hoofdfocus ligt op gepersonaliseerde e-mails. We moedigen je aan om je doelgroep te segmenteren, te begrijpen en hierop in te spelen, zodat we samen een maximaal resultaat kunnen realiseren. Het grote voordeel van e-mailmarketing is de snelle inzet bij nieuwtjes en campagnes. Wij helpen je graag met converterende e-mailings.
Leadgeneratie

Leadgeneratie

Leadgeneratie gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. De kern is het aantrekken van waardevolle leads die converteren naar klanten. Ons werk is niet simpelweg het aantrekken van zoveel mogelijk leads, maar het bouwen van een marketing- en salesmachine die een constante stroom van hoogwaardige leads genereert. Zo werken we aan een stevige basis voor de toekomst.
Online marketingstrategie

Online marketingstrategie

Een doordachte online marketingstrategie zorgt voor maximale impact op jouw doelgroep. Een effectieve strategie opzetten is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Lead Today begrijpen we dat en ondersteunen we jou met een concreet actieplan dat stap voor stap de weg naar succes in kaart brengt. We onderzoeken wat jouw ideale doelgroep is, hoe deze het beste kan worden bereikt en welke kanalen we hiervoor moeten inzetten.
Content creatie

Content creatie

Blijf relevant en bespaar tijd met onze content creatie dienst. Onze specialisten staan klaar om jouw website te voorzien van nuttige content waardoor je beter vindbaar wordt en jouw doelgroep constant relevante informatie ontvangt. Wij zorgen voor een continue stroom aan content die perfect aansluit bij jouw organisatie. Bespaar tijd, voorkom frustraties en blijf succesvol zichtbaar. Door de prestaties van de teksten te meten, ontdek je wat jouw websitebezoekers het meest aanspreekt. Zo blijven we optimaliseren.

Onze focusbranches

Bij Lead Today helpen we bedrijven om effectiever met marketing en sales om te gaan. Zo worden jouw gestelde doelen eerder en beter behaald. Wij hebben in de loop van de jaren specifieke kennis opgebouwd in diverse branches. 

Zakelijke dienstverleners

Voor zakelijke dienstverleners optimaliseren wij niet alleen de online zichtbaarheid, maar richten we ons ook op het aantrekken van relevante zakelijke leads, ook wel b2b leadgeneratie genoemd. Door een doordachte SEO-strategie toe te passen, zorgen we ervoor dat jouw diensten opvallen en potentiële klanten de weg naar jouw bedrijf vinden. Door de implementatie van handige tactieken stellen we je in staat om een blijvende indruk achter te laten en een solide klantenbestand op te bouwen.

Goede doelen

Wij geloven dat goede doelen hun missie eerder kunnen behalen door stappen te zetten in de ontwikkeling van een toekomstbestendige, data gedreven en rendabele marketing & fondsenwervende organisatie. Een cruciaal onderdeel hiervan is online zichtbaarheid. Wij streven ernaar om met een effectieve SEO-strategie de impact van goede doelen te vergroten, waardoor meer steun, betrokkenheid en zichtbaarheid worden gegenereerd.

E-commerce

Verbeter de online prestaties van jouw webshop en verhoog de verkoop. Voor e-commerce bedrijven is een sterke online aanwezigheid de sleutel tot succes. Wij bieden gedegen SEO-strategieën die de vindbaarheid vergroten en de verkoop stimuleren, waardoor jouw webshop voorop loopt op concurrenten. Door continue monitoring en optimalisatie helpen we e-commercebedrijven met het aantrekken van relevante bezoekers die daadwerkelijk converteren.

Vastgoed

Zet volle bak in op vastgoedmarketing en bereik potentiële kopers. Wij optimaliseren je website voor lokale zoekopdrachten en richten ons op het aantrekken van relevante leads. Door middel van SEO zorgen we ervoor dat jouw vastgoedaanbod de juiste doelgroep bereikt en opvalt in een competitieve markt. 
 

Over Lead Today – SEO Rotterdam

 

Ons SEO bureau is gevestigd aan de Coolsingel in Rotterdam. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche en 18 enthousiaste experts hebben wij talloze bedrijven geholpen om online te groeien. Of het nu gaat om SEO-optimalisaties, doordachte marketingstrategieën of het genereren van waardevolle leads, wij streven naar digitale groei. Slim omgaan met de moderne mogelijkheden op het gebied van online marketing is een must om voorop te lopen. We kennen de verschillende kanalen, maar vooral ook de tactieken om deze kanalen voor je te laten werken. We hebben alle benodigde specialisaties in huis om een rendabele inzet van kanalen mogelijk te maken.

 

Succesvolle SEO case: WOMEN Inc. 

 

We kunnen je alles vertellen over SEO en wat wij hierin voor je kunnen betekenen, maar we laten het je liever zelf zien via de succesvolle case van WOMEN Inc. Lead Today is samen met WOMEN Inc. aan de slag gegaan met SEO om de organische vindbaarheid rondom relevante thematieken te verhogen en om de binding met de doelgroep te verhogen, wat resulteert in meer donaties. De grote uitdaging was het niet alleen kortdurend, maar ook langdurig organisch vindbaar maken van WOMEN Inc. We kunnen verklappen dat dit is geslaagd, maar lees vooral onze case om erachter te komen wat de precieze resultaten zijn.

 

Bureau voor SEO in Rotterdam inschakelen


Op zoek naar een SEO specialist in Rotterdam die jouw organisatie verder kan helpen? Vraag onze gratis SEO-scan aan en ontvang waardevolle inzichten. Heb je andere vragen? Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om jouw organische vindbaarheid naar nieuwe hoogten te tillen!