Lead Today
  • Over ons
  • 01 dec. 2020

Lead Today wint FD Gazellen Award 2020

Lead Today wint FD Gazellen Award 2020

Voor de 2e keer op rij een FD Gazellen Award

 

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Ook dit jaar was er een award uitreiking. Natuurlijk zag de uitreiking er iets anders uit dan normaal: online konden alle bedrijven de uitreiking volgen.

 

Wij bij Lead Today zijn super blij dat het ons voor de tweede keer op rij is gelukt! Het is een prijs die we hebben verdiend in de afgelopen jaren, waarin we flink zijn gegroeid. 2020 is qua groeidoelstellingen een heel ander verhaal, maar ongeacht deze onverwachtse wending blijven we ons inzetten voor duurzame bedrijfsgroei voor onze mooie klanten en onszelf natuurlijk.

Over Lead Today

Lead Today is een consultancybureau gericht op bedrijfsgroei in de B2B sector en voor goede doelen. Door middel van marketing- en salesoptimalisatie zorgen we ervoor dat bedrijven hun groeipotentie volop kunnen benutten en grip krijgen op bedrijfsgroei. Niet alleen leveren we een op maat gemaakte groeistrategie, ook ondersteunen we de klant in de uitvoering hiervan.

Als organisatie die bedrijfsgroei in haar DNA heeft zitten, is deze prijs voor Lead Today natuurlijk extra mooi en relevant om in ontvangst te mogen nemen!

— Robert de Boer