Lead Today

CRM

Brandstof voor klantrelaties en zakelijk succes

CRM | Lead Today

Een goede CRM implementatie helpt een bedrijf bij het versterken van relaties met (potentiële) klanten, maar ook met andere stakeholders zoals partners en leveranciers. Je kunt bijvoorbeeld bijhouden met welke prospects of klanten er contact is geweest, welke prospects interesse hebben in een offerte en welke prospects zijn afgehaakt. Idealiter staat alle informatie in één systeem, zodat iedereen die het overzicht van een prospect bekijkt de laatste updates kan teruglezen over het contact met deze persoon.

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Customer Relationship Management

CRM, oftewel Customer Relationship Management, is het actief onderhouden, beheren en optimaliseren van de relaties met klanten en prospects. 

Met een CRM-systeem heb je realtime inzage in openstaande verkoopkansen en de huidige performances van jouw organisatie, waardoor sturing en forcecasting mogelijk wordt.

Daarnaast biedt het inzicht in alle betrouwbare verzamelde data, waardoor systemen kunnen worden gestroomlijnd en de organisatie schaalbaar kan worden gemaakt.

Lead Today-low res-4959.jpg

Het centraal stellen van de klant

Door één systeem binnen jouw organisatie te implementeren waarin alle data gebundeld staat, vanaf het eerste contactmoment tot aan klant, creëer je een 360-graden beeld van jouw klant.

 

Dit stelt je in staat om je klant echt centraal te stellen en in te spelen op de behoefte en verwachtingen van jouw klanten en/of prospects, maar ook om voorspellingen te doen waardoor grip op groei ontstaat.

Voordelen van CRM

 

  • Inzicht in de lopende commerciële processen en de volledige marketing- en salesfunnel, waardoor bijsturing mogelijk wordt.
  • Eén plek en één systeem (een Single Source of Truth) waarin alle data staat. Hierdoor kan je altijd snel een eenvoudig bij alle belangrijke klant- en prospectdata.
  • Een volledig beeld van jouw klant plus de bijbehorende interactie,
  • Als gevolg meer productiviteit en omzet.

Waarom Lead Today?

 

Ruime ervaring.png

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring met B2B en Non-profit weten wij precies hoe de systemen zo ingericht moeten worden om succes te behalen.

Strategie_.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

targeting.png

Dienstverlening op maat

Voor CRM bieden we verschillende vormen van samenwerking aan, van volledig zelf doen tot volledige ontzorging.

Deze partijen gingen je voor

Lead today marketingfotografie-4487.jpg

Meer weten?


Wij kijken hoe we de overgang van marketing op sales vlekkeloos kunnen laten verlopen door de juiste technologie en de juiste processen te implementeren. Meer weten over hoe wij jouw sales kunnen optimaliseren? Stel een vraag aan één van onze experts!

Neem contact op