Lead Today

Datakwaliteit en integraties

Het optimaal beheren en inzetten van je eigen data

Datakwaliteit | Lead Today

Data is de basis van al je marketing- en salesactiviteiten. Kwalitatieve data zorgt ervoor dat je geen besluiten neemt op basis van een onderbuikgevoel, maar dat je weloverwogen keuzes kunt maken en goed doordachte optimalisaties kunt doorvoeren. Hoe hoger de kwaliteit van de data, hoe beter jouw marketingcampagnes en -activiteiten.

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Scoren met data

Datakwaliteit is van onschatbare waarde. Met datakwaliteit zorg je ervoor dat alle verzamelde data klopt en op één plek te vinden is. Hierdoor loop je nooit het risico dat je bijvoorbeeld de verkeerde mails naar de verkeerde mensen stuurt of dat je foutieve verkoopkansen in je CRM-systeem open hebt staan. Deze dingen kunnen er namelijk voor zorgen dat je de relatie met je potentiële klant eerder afbreekt dan opbouwt. Het is dus zaak om de juiste data te verzamelen en analyseren. 

Wat je kan verwachten:

01
Data analyseren

Data analyseren

Het start met een blik op de verzamelde data, zodat wij weten waar we het over hebben en we een gedegen advies kunnen geven.

02
Data opschonen en verrijken

Data opschonen en verrijken

Om het maximale uit data te halen is schone data vereist. Op basis van de analyse en doelstellingen schonen we de data op en verrijken deze waar nodig.

03
Concrete doelen stellen

Concrete doelen stellen

Zonder doel ben je nergens. Dit is de reden waarom wij samen met jou concrete doelen en een roadmap opstellen. Hoe kunnen we de data het beste in gaan zetten?

04
Meten en verbeteren

Meten en verbeteren

Op basis van de verzamelde data blijven we optimaliseren en verrijkingen toebrengen aan de data om gestelde doelen te behalen.

Team Lead Today.jpg

De oplossingen die wij jou bieden

Dataopschoningen
Als je je data niet opschoont, krijg je fouten in rapportages en wordt het steeds lastiger om de juiste conclusies te trekken. Wij beoordelen jouw data en geven advies over de huidige kwaliteit en hoe je deze kunt verbeteren. 
 

Dataverrijkingen
Data up-to-date houden, op orde brengen en aanvullen is net zo belangrijk als het opschonen ervan. Met dataverrijking zorg je dat je meer informatie vergaard over een (potentiële) klant, donateur of organisatie. Wat leidt tot de meest optimale campagnes.
 

Consistentie aanbrengen
Data kwaliteit zorgt ervoor dat je een centraal en kloppend klantbeeld krijgt. Consistentie aanbrengen in je data voorkomt dat er verschillen ontstaan in klantdata. Wij zorgen ervoor dat alle data uit diverse bronnen op gelijke wijze worden verzameld en ingevoerd.
 

Data importeren en koppelen aan een nieuwe technologie
We zien vaak dat data die in verschillende systemen wordt opgeslagen niet altijd overeenkomt in deze systemen. Wij streven altijd naar één plek waar alle data staat en dus één plek die je aanhoudt als waarheid. Mogelijke koppelingen tussen Marketing Automation, CRM, website en e-marketing ondersteunen wij bij.
 

Data import
Als alle data in één systeem staat en consistent is, ben je er nog niet. Als het goed is, blijf je nieuwe data verzamelen. Ook dan is het zaak om de nieuwe data op de juiste wijze te importeren, zodat elke import goed wordt afgestemd met het huidige data bestand. Onze rol hierin is kijken naar welke onderdelen in de data een belangrijke rol spelen voor jouw organisatie zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Waarom Lead Today?

Strategie_.png

Hoog kennisniveau

Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de belangrijkste trends & ontwikkelingen, zodat wij deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

meten en verbeteren.png

Directe communicatie

Korte lijnen vinden wij bij Lead Today fijn! Zijn er relevante ontwikkelingen in jouw organisatie die van invloed zijn op ons werk? Laat het ons zeker weten. Zien wij omgekeerd andere kansen? Dan trekken wij bij jou aan de bel!

Data.png

Structureel bijsturen op resultaat

Continu monitoren we de datakwaliteit en sturen bij waar nodig.

Deze partijen gingen je voor

Lead Today-low res-4959.jpg

Ga aan de slag met je data!

 

Ben je benieuwd hoe je data optimaal beheert en inzet om bedrijfsdoelen te behalen? Schakel dan onze data-expert in. Samen bespreken we wat voor jou de beste oplossing is. 

Neem contact op