Lead Today

Webanalytics reporting & dashboarding

Meten is weten

Lead Today helpt je graag. Door het formulier hiernaast in te vullen komt u in contact met ons en kijken we naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Meten is weten

Je bent begonnen met verschillende marketing activiteiten en je wilt een vliegende start maken. Daarvoor heb je een prachtige website gelanceerd en campagnes met een waardevolle boodschap opgezet. Maar wat levert dit je nou uiteindelijk op? Het is ontzettend belangrijk om te weten hoe websitebezoekers door jouw site navigeren, welke content ze lezen en welke pagina's het meest converteren. Op basis daarvan kun je jouw marketingbudget op de meest tactische manier inzetten en er zo voor zorgen dat je alles uit je marketing activiteiten haalt.

Wij kunnen jou ondersteunen om deze inzichten te vergaren. Ook houden we je op de hoogte door Google analytics op de juiste wijze in te richten. Wil jij de belangrijkste KPI’s overzichtelijk bij elkaar hebben? Dan creëren we een dashboard waarin jij in realtime je resultaten kunt zien én kunt bijsturen. 

De belangrijkste voordelen 

 

  • We kunnen de resultaten van jouw marketingactiviteiten meten
  • Op basis van de verzamelde inzichten kunnen we de campagne bijsturen
  • We creëren een realtime overzicht in een dashboard, zodat jij de belangrijkste KPI’s continu inzichtelijk hebt 
  • Op basis van deze inzichten kunnen wij je een helder advies geven op het gebied van webanalytics.

Waarom wij deze klus voor je klaren

Ieder heeft zijn eigen expertise. Google Analytics goed kunnen doorgronden en de data vertalen naar concrete actiepunten is één van onze expertises. Google Analytics heeft voor ons geen geheimen meer. Daarom is het slim om ons als externe partij in te schakelen om jou alles duidelijk uit te leggen en te adviseren. We richten het dashboard zo in dat we alle activiteiten kunnen monitoren én dat alle resultaten voor jou eenvoudig worden weergegeven. Als specialist in web analytics richten we deze omgeving voor je in met Google Tag manager, monitoren we de resultaten en sturen we bij.

Onze werkwijze

 

  • Na een intakegesprek, waarin we bespreken wat voor jou belangrijke inzichten zijn, richten we het account in aan de hand van een grote checklist. We zorgen voor betrouwbare data in Google Analytics waaruit we duidelijke conclusies kunnen trekken. Het dashboard wordt zo ingericht dat het ook voor jou begrijpelijk en inzichtelijk is en je zelf realtime inzage hebt in welk resultaat jouw marketinginspanningen oplevert en wat de kwaliteit hierbij is.
  • De resultaten zetten we vervolgens om in heldere rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang maar ook direct op maat gemaakt advies van ons ontvangt. Met reporting bespreken we de resultaten van de website met je. Hierin geven we een professioneel advies en tips die zorgen voor groei. 
     

Laat je ondersteunen door onze experts

 

Onze experts op het gebied van webanalytics ondersteunen je graag. Benieuwd waar wij kansen voor jou zien? Neem gerust even contact op! 

Neem contact op