Lead Today

Display Advertising (SEA)

Opvallen bij jouw doelgroep met display advertenties

Display Advertising | Lead Today

Wil je je naamsbekendheid een boost geven? Wil je opvallen met jouw product of dienst op het internet? Dan biedt adverteren via Google Display de perfecte oplossing voor jou.

Door het inzetten van de juiste banners kun je snel een groot online publiek bereiken en worden je advertenties weergegeven op verschillende platforms en apps, zoals YouTube, en op meer dan 35 miljoen andere websites.

 

Wij assisteren je bij het creëren van de juiste boodschap en banners, zodat je je kunt richten op de doelgroep die je voor ogen hebt.

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Scoren met Display Advertising

Het voornaamste doel van display advertenties is het vergroten van de naamsbekendheid. Met Google Display kun je op een kostenefficiënte manier veel mensen bereiken die binnen jouw doelgroep vallen. Of je nu bezig bent met het vergroten van je bekendheid bij nieuwe potentiële klanten of met het uiteindelijk overhalen van hen via remarketing, Google Display biedt de juiste middelen.

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Hieronder vind je meer informatie over onze bewezen aanpak en succesverhalen.

Aan de slag met Google Display

01
Doelen bepalen

Doelen bepalen

Met welk doel ga jij aan de slag? Wil je meer bezoekers op je website genereren? Of streef je naar het vergroten van je naamsbekendheid?

02
Strategie en budget bepalen

Strategie en budget bepalen

Om te starten moeten we een budget vaststellen. Dit doen we door de doelgroep in kaart te brengen en te bepalen welk percentage daarvan we willen bereiken en met welke frequentie. Onze display-specialisten denken hier vanzelfsprekend graag met je mee!

03
Aantrekkelijke advertenties

Aantrekkelijke advertenties

In overleg met jou creƫren we diverse aantrekkelijke advertenties. Deze verscheidenheid aan advertenties stelt ons meteen in staat om te testen wat het beste resultaat oplevert!

04
Controleer en lanceer

Controleer en lanceer

Zijn alle instellingen correct en zijn we tevreden met de diverse banners? Dan is het tijd om de campagne te lanceren!

05
Monitoren en optimaliseren

Monitoren en optimaliseren

Vervolgens houden wij de campagne nauwlettend in de gaten. Welke banners presteren goed en welke niet? Sluit de gekozen biedstrategie goed aan? De belangrijkste inzichten delen wij met jou!

06
Maandelijkse rapportage

Maandelijkse rapportage

Maandelijks ontvang je van ons de resultaten van jouw Google Display-campagne. Als je hier vragen over hebt, beantwoorden wij die graag direct of tijdens onze maandelijkse meetings.

Team Lead Today.jpg

Lead Today: jouw partner in Google Display Advertising

Display advertenties kunnen je veel opleveren, als je ze maar op de juiste manier insteekt! En wellicht is er zelfs een andere vorm van adverteren die beter aansluit bij de uitdagingen van jouw bedrijf.

 

Gelukkig biedt Lead Today diverse vormen van online marketing aan, zoals social advertising, Google search en zoekmachineoptimalisatie. Wij kijken graag met je mee om te bepalen wat het beste past bij jouw product, dienst of merk.

 

Waarom Lead Today?

 

zakelijke dienstverlening.png

Flexibele SEA-pakketten

Google Display valt onder onze SEA-pakketten waarmee we kijken wat het beste aansluit op je product, dienst of merk.

webanalytics 2.png

Structureel bijsturen op resultaat

We houden voortdurend de resultaten nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig.

Strategie.png

Hoog kennisniveau


Binnen Lead Today zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen, zodat we deze informatie kunnen benutten in ons werk en met jou kunnen delen!

Lead Today-low res-4913.jpg

Waar liggen jouw
online kansen?

 

Ben je benieuwd naar wat Display Advertising voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen?

Neem contact op