Lead Today

Digitale
transformatie

Digitale transformatie betekent het veranderen en innoveren door nieuwe technologieën te implementeren.

We zijn eigenlijk al decennia bezig met digitale transformatie: de typemachine is ingewisseld voor de computer en het toetsenbord, en een tablet is onderhand een welbekend begrip. Consumenten, organisaties en overheden hebben er allemaal mee te maken. Zo komen B2B organisaties er ook niet onderuit. Digitale transformatie is essentieel als je bij wilt blijven in de steeds sneller veranderende industrie.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Marketing & sales digitaliseren

Er zijn erg veel mogelijkheden voor digitale transformatie binnen marketing en sales. Tegenwoordig worden machine learning en AI (Artificial Intelligence) al gebruikt in marketing automation en CRM-systemen, zoals bijvoorbeeld Salesforce.

Veel organisaties hebben al stappen gemaakt in het digitaliseren van marketing en sales. Denk bijvoorbeeld aan online adverteren. Wat nog niet zo vanzelfsprekend is in de B2B wereld is het meetbaar maken van al je marketingactiviteiten en een goede samenwerking tussen marketing en sales bewerkstelligen. Om dit te realiseren is digitale transformatie essentieel.

Beginnen met digitale transformatie

Iedere organisatie zit op een ander niveau mbt digitale transformatie, en het is belangrijk om dus naar jouw specifieke situatie te kijken bij het bepalen van welke systemen optimaal aansluiten. Dit is waar je kan beginnen met digitaliseren en innoveren op 't gebied van marketing en sales:

Website analytics & dashboarding

Website analytics & dashboarding

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Marketing automation

Marketing automation

Klaar voor digitale transformatie?


Marketing- en salesoptimalisatie is onze expertise. Neem vrijblijvend contact op en we geven je graag advies!

Neem contact op