Lead Today

Marketing- en salesgroeistrategie

Voorspelbare groei met jouw marketing- en salesmachine

Groeistrategie | Brainstorm

In het B2B-landschap zien we dat bedrijven waarbij marketing en sales goed samenwerken succesvoller zijn. Een aanvullende succesfactor is het blijven innoveren met nieuwe werkwijzen en technologieën. Waar liggen de kansen voor jouw organisatie?

 

Wij helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige marketing- en salesmachine. Zo kan jij groei realiseren op eigen kracht!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Deze partijen gingen je voor

Jouw groei, ons doel

We creëren een marketing- en salesstrategie als basis voor het realiseren van bedrijfsgroei.

Dit doen we door:

  • Het creëren van een doelgericht en realistisch plan voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
  • Het ontwikkelen van een effectieve marketing- en salesorganisatie waarin marketing en sales dezelfde doelen nastreven.
  • Het creëren van een aanpak voor het aantrekken van structurele kwalitatieve leads en deze te converteren naar nieuwe klanten.

Hoe pakken we dit aan?

01
Scan: waar sta je nu?

Scan: waar sta je nu?

We beginnen met een verdieping in jouw organisatie. Dit doen we met een marketing- en salesscan die is gebaseerd op ons eigen ontwikkelde groeimodel, bestaande uit 6 pijlers. Zo krijgen we met elkaar een helder beeld van waar de kansen liggen!

02
Programma's opstellen

Programma's opstellen

Op basis van de uitkomst van het groeimodel bepalen we welke veranderingen in gang moeten worden gezet om elk van de aandachtsgebieden naar het juiste niveau te tillen. Waarschijnlijk zien we op verschillende fronten kansen. Maar, geen zorgen: alle verbetermogelijkheden presenteren we als concrete en behapbare projecten. De projecten plaatsen we vervolgens met elkaar in een realistische planning.

03
Aan de slag!

Aan de slag!

Zodra de actiepunten helder zijn en we met elkaar de juiste planning hebben geformuleerd, kunnen we aan de slag! Ons team van specialisten, begeleidt door onze groeimanager staan klaar om samen met jouw team de programma’s uit te voeren en de organisatie klaar te stomen voor structurele groei!

04
Leads genereren

Leads genereren

Naast het transformeren van de organisatie, werken we parallel aan het aantrekken van nieuwe klanten. Door middel van workshops bepalen we de doelgroep en klantreis. Op basis hiervan creëren we een leadgeneratieplan dat resulteert in hogere conversie.

Lead Today-low res-4959.jpg

Wanneer starten we

aan jouw marketing-en salesmachine?

 

 Onze groeimanagers zijn er klaar voor. 

Neem contact op