Lead Today

Marketing- en salesstrategie

 

Versnelde groei met een geoliede leadgeneratiemachine 

Lead Today helpt je graag. Door het formulier hiernaast in te vullen komt u in contact met ons en kijken we naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Het B2B landschap

In het B2B landschap zien we dat bedrijven die marketing en sales goed samen laten werken succesvoller zijn. Naast deze samenwerking is een aanvullende succesfactor het implementeren van nieuwe werkwijzen en technologische ontwikkelingen. Liggen hier voor jou nog kansen? Waarschijnlijk wel! 

Wij helpen B2B organisaties om kansen maximaal te benutten en zo een toekomstbestendige marketing- en salesmachine in te richten. Hiermee kun je groei realiseren op eigen kracht, waarbij steeds beter kan worden voorspeld wat elke investering uiteindelijk oplevert. Ons uitgangspunt? Jouw zakelijke doelen en ambities. 

Hoe pakken we dit aan?
We creëren een marketing- en salesstrategie die de basis is voor het realiseren van bedrijfsgroei. Dit doen we door:

doelen.svg

Doelgericht

Het creëren van een doelgericht en realistisch plan voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

effect.svg

Effectief

Het ontwikkelen van een effectieve marketing- en salesorganisatie waarin marketing en sales dezelfde doelen nastreven.

kwaliteti.svg

Kwalitatief

Het creëren van een aanpak voor het aantrekken van structurele kwalitatieve leads en deze te converteren naar nieuwe klanten.

Ons doel?

Waar wil jij staan over 5 jaar met jouw organisatie en hoe kunnen wij jouw organisatie zo inrichten dat het doel wordt behaald? Dat is onze focus! Met onze doelgerichte marketing- en salesstrategie zetten we jouw groeiambities om in concrete actie. 

- Xanne Geers

Hoe gaan we te werk?

Scan: waar sta je nu?

Scan: waar sta je nu?

Zonder een gedegen strategie is jouw marketing- en salesteam stuurloos. Maar om een goede strategie te maken, moeten we ons eerst verdiepen in jouw organisatie. Dit doen we met een marketing- en salesscan die gebaseerd is op ons groeimodel, bestaand uit maar liefst 18 aandachtsgebieden. Samen kijken we in welke onderdelen kansen liggen.
Transformatie: het bouwen van de geoliede machine

Transformatie: het bouwen van de geoliede machine

Vanuit de scan werken we toe naar een toekomstbestendige organisatie met als resultaat duurzame bedrijfsgroei. Op basis van de uitkomst van het groeimodel bepalen we welke veranderingen in gang moeten worden gezet om elk van de aandachtsgebieden naar het juiste niveau te tillen. Waarschijnlijk zien we op verschillende fronten kansen. Maar, geen zorgen: alle verbetermogelijkheden presenteren we als concrete en behapbare projecten.
Leadgeneratie

Leadgeneratie

Hiernaast werken we parallel aan een strategie voor het aantrekken van nieuwe klanten. Door middel van workshops bepalen we de doelgroep en klantreis. Op basis hiervan creƫren we een leadgeneratieplan dat resulteert in hogere conversie.

Wat doen wij anders?

Wij zorgen niet alleen voor groei maar ook voor grip op groei. Door jouw droom door te vertalen naar concrete doelen en vervolgens met kleine projecten te werken, houden we het proces behapbaar en realistisch. Door alles door te meten krijgen we inzicht in alle behaalde resultaten. We houden van duidelijke taal, zeker naar onze klanten toe. Door goed uit te leggen wat we doen en waar we staan in het proces blijven we transparant. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 


Technologie en innovatie staan voor ons voorop. Als datagerichte organisatie kijken wij altijd naar de kansen die hier liggen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Het is cruciaal om deze kansen te benutten en zo een toekomstbestendige en datagedreven strategie in te richten.

De droom die wij realiseren: een op elkaar afgestemde marketing- en salesafdeling met voorspelbaar commercieel resultaat.

Heb je behoefte aan een stevige basis?

 

Dan ondersteunen wij je in het bouwen van deze fundering, zodat duurzame groei kan worden gerealiseerd. Bel ons op om iets af te spreken. 

 

Neem contact op