Lead Today

Strategische begeleiding

 

Samen werken aan jouw doelen

Verandering en verbetering is een structureel proces. De werkwijze en gedrag van mensen speelt hierbij namelijk een grote rol, en dat kost tijd en doorzettingsvermogen. Er kunnen prachtige plannen liggen, maar succes wordt pas behaald als deze ook daadwerkelijk worden uitgevoerd en de nieuwe processen, systemen en/of werkwijzen een onderdeel worden van het DNA van jouw organisatie. Wij helpen je om deze brug te bouwen! Dat kan in de vorm van coaching, begeleiding of concrete ondersteuning – maar net wat bij jouw organisatie past!

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Wat kan jij van ons verwachten?

Een concreet actieplan of een uitgewerkte marketing- en sales of fondsenwerving strategie vormt de basis voor het behalen van de ambities of gestelde doelen. 

Maar een plan op zichzelf betekent nog geen groei, terwijl dat wel het einddoel is. Daarom ontwikkelen wij niet alleen met jou de juiste strategie met bijbehorend actieplan, maar maken wij ons ook graag – samen met jouw marketing- en salesteam – druk over de uitvoering. Hier komen onze consultants om de hoek kijken! Onze consultants zijn in de uitvoering jouw vaste aanspreekpunt en met exclusieve focus bewaken zij de voortgang van de opstelde actieplannen en bijbehorende roadmap. 

Een marketing- en salesboost

Een organisatie moet groeien op eigen kracht, maar door de juiste ondersteuning van Lead Today wordt focus behouden, kan versnelde groei worden gerealiseerd en wordt de perfecte geoliede leadgeneratie machine gebouwd.

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in de uitvoering, of bij specifieke marketing- en salesvraagstukken. Naast onze groeimanagers staat er een team van specialisten voor je klaar om je te helpen bij jouw vraagstukken!

Doortastend, eerlijk en veeleisend

In de samenwerking zijn wij altijd eerlijk en toch ook wel veeleisend. Het is namelijk belangrijk dat het opgestelde plan daadwerkelijk wordt uitgevoerd, zodat we samen het optimale resultaat kunnen behalen.

‘ik kan het zelf’, toch?  

 

Als je de juiste uitgewerkte strategie én een intern marketing- en salesteam hebt, waarom heb je dan ook nog één van onze toppers nodig? Eigenlijk is deze vraag simpel te beantwoorden met een wedervraag: ‘Waarom het zelf doen als iemand het beter kan?’


Zo kan jij dingen blijven doen waar je energie uithaalt, zorg je ervoor dat de nieuwe strategie met bijbehorende processen en werkwijzen wél wordt doorgevoerd, zonder dat de dagelijkse werkzaamheden stil komt te liggen én kunnen we zorgen dat de veranderingen niet half, maar voor de volle 100% door kunnen worden gevoerd. 


Want zoals eerder gezegd, is verandering een structureel proces en wordt succes behaald door focus te behouden. Die focus houden wij, zodat jij ondertussen ook door kan met de uitvoering. Loopt iets klem of ontbreekt er kennis, dan springen we bij. 

Onze consultants hebben veel ervaring in het aansturen van B2B bedrijfsgroei binnen diverse organisaties. Bovendien zijn zij onderdeel van het Lead Today team waarin vele expertises vertegenwoordigd zijn. Hiermee zijn wij in staat om op alle marketing en sales uitdagingen een passend antwoord te bieden.


De groeimanager kan je op meerdere manieren ondersteunen:
- Door structureel 1 á 2 dagen op locatie aanwezig te zijn om met de teams te zitten en werk op te pakken.
- Door een vast aantal uren in de maand strategische ondersteuning, projectmanagement en roadmap begeleiding te bieden
- Door een vast aantal programma’s uit te voeren.

Klaar om jouw doelen te realiseren?

 

Wil je je dromen omzetten in concrete plannen en acties? Neem dan contact op met onze groeimanagers zodat we je op weg kunnen helpen! 

 

Neem contact op