Lead Today

Jobmarketing

Trek topkandidaten aan met slimme online job marketingstrategieën

Job Marketing | Collega's overleggen

Ontketen de mogelijkheden van online jobmarketing en trek het beste talent aan.
Jobmarketing is een strategie waarmee je jouw vacatures onder de aandacht brengt aan een breed publiek. Gebruik slimme online tools zoals SEA, sociale media campagnes en e-mailmarketing om jouw zichtbaarheid te vergroten. 

 

Benieuwd wat de juiste strategie is? Wij vertellen je graag meer over jobmarketing!

Even sparren?

Drink online een kopje koffie met onze specialisten.

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van LeadToday.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Deze partijen gingen je voor

Waarom focussen op online bij het werven van sollicitanten?

In de moderne wereld van recruitment is online aanwezigheid essentieel om het beste talent aan te trekken. Door constante veranderingen in de arbeidsmarkt, groeiende concurrentie en een groep latent werkzoekenden is het belangrijk om eruit te springen voor potentiële kandidaten, precies op het moment dat zij er klaar voor zijn.  

Jobmarketing is dé sleutel tot succes in het versterken van je online aanwezigheid en het vullen van je vacatures met gekwalificeerde kandidaten.
 

Welke tactieken kun je inzetten om op te vallen bij potentiële sollicitanten?

SEA (Search Engine Advertising)

SEA (Search Engine Advertising)

Met doelgerichte advertenties in de zoekmachines zorg je ervoor dat de groep die al gericht op zoek is, jouw organisatie gelijk vindt. Op de landingspagina verleid je ze vervolgens direct om te solliciteren, klinkt goed toch?!
Social campagnes

Social campagnes

Over het algemeen is LinkedIn hét kanaal voor jobmarketing maar omdat elke branche anders is, kijken we in sommige gevallen ook naar andere kanalen zoals Instagram of Facebook. Samen bepalen we waar we jouw doelgroep het beste bereiken en welke kanalen daarbij aansluiten.
Talentpool onderhouden

Talentpool onderhouden

Door een goede relatie op te bouwen met potentiële kandidaten en regelmatig waardevolle content te delen, blijf je in contact met talenten die mogelijk geïnteresseerd zijn in toekomstige kansen binnen je organisatie.

Waarom moet jij nú starten met jobmarketing? 

 

  • Versterk je employer brand. Door je online aanwezigheid te versterken en je als aantrekkelijke werkgever te presenteren, trek je talent aan én bouw je aan een positieve reputatie. Daarnaast kun je bijna niet achterblijven in de competitieve markt van nu.
  • Vergroot je zichtbaarheid. Bereik een groter publiek van gekwalificeerde kandidaten en creëer een top-of-mind positie bij hen.

  • Bespaar tijd en geld. Met gerichte online campagnes en advertenties bereik je efficiënt je doelgroep en sta je direct met hen in contact.

  • Verhoog de kwaliteit van sollicitanten. Door gebruik te maken van specifieke targeting en effectieve communicate kun je het aantal gekwalificeerde sollicitaties vergroten.

 

Benieuwd hoe wij dit aanpakken of waar wij denken dat de grootste kans voor jou ligt, neem gerust even contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Lead Today-low res-4959.jpg

Klaar om jouw wervingsstrategie een boost te geven? 

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het opzetten van een effectieve jobmarketingstrategie.

Neem contact op