Lead Today

Over ons

Wij zijn Lead Today, een consultancybureau gelegen in het hart van Rotterdam. Aangenaam kennis te maken! Ons team van groeimanagers en specialisten bruist van de kennis en ambities. Samen helpen we jou om de groeipotentie van jouw organisatie optimaal te benutten, maar ook zelf zitten we niet stil.

Onze werkwijze

Wij geloven dat veel organisaties hun potentie om organisch te groeien nog onvoldoende benutten. Het is daarom onze missie om groeikansen om te zetten in daadwerkelijke groei. Dit doen we door voor structuur en frisse energie te zorgen binnen organisaties. Een plan realiseert op zichzelf nog geen groei, maar dat is wel het einddoel. Daarom ontwikkelen wij niet alleen het plan, maar nemen wij – samen met het marketing- en salesteam van jouw organisatie – de uitvoering ervan op ons. 

Wij helpen jou met uiteenlopende vraagstukken. Van het schrijven van groeistrategieën en het genereren van kwalitatieve leads, tot het implementeren van CRM en marketing automation systemen. Om voor elk probleem een passende aanpak te ontwikkelen, bestaat ons team uit verschillende business units. De kracht zit 'm in de combinatie van deze 3 teams: samen realiseren we groei voor onze klanten. 

Ons team

 

  • Groeimanagers
    De groeimanagers helpen met het ontwikkelen en implementeren van plannen en strategieën en zorgen dat het project tot een goed einde komt.
  • Marketingspecialisten
    Lead Today's specialisten dragen met hun specifieke expertise bij aan het opzetten en verbeteren van de juiste leadgeneratie en advertising campagnes.
  • Data & tech experts
    Onze technische specialisten helpen jou met al jouw technologische vraagstukken, zoals het implementeren en optimaliseren van marketing-salessoftware. 


Onze groeimanagers springen daadwerkelijk bij jou aan boord om bruggen te bouwen tussen sales, marketing en directie. En het bouwen van bruggen is nou net één van onze merkbeloftes. Bekijk hieronder wat wij nog meer beloven.

01
07

Een greep uit onze teamleden

<h4>Een greep uit onze teamleden</h4>

Robert de Boer

Oprichter en partner

‘‘Ondernemers en eigenaren stimuleren om de maximale potentie van hun onderneming te benutten geeft mij enorm veel voldoening’’

<h4>Een greep uit onze teamleden</h4>

Mike Joppe

Managing partner

‘‘Met heldere deadlines en duidelijke richtlijnen effectief naar resultaat toe werken, dat is waar ik naar streef.’’

<h4>Een greep uit onze teamleden</h4>

Jaime Infante Ferreira

Managing partner

‘‘Waar ik warm van loop? Data-driven marketing en sales afdelingen.’’

<h4>Een greep uit onze teamleden</h4>

Eva van Zelderen

Groeimanager

‘‘Verandering is geen eenmalige gebeurtenis, maar een continu proces. Ik benadruk dan ook altijd het belang van voortdurend optimaliseren bij mijn klanten’’

<h4>Een greep uit onze teamleden</h4>

Xanne Geers

Salesmanager

‘‘Sales draait tegenwoordig om veel meer dan een goed gesprek, aangezien het grootste deel van de buyer journey al plaatsvindt vóór het eerste contact; dat is waar de kansen liggen.’’

Samen groeien we verder

Lead Today werkt met gerenommeerde en vertrouwde partners op het gebied van marketing, sales en technologie.

Waar wij blij van worden

Een heerlijke en gezonde dagelijkse lunch.

Heb jij het gevoel dat je hier thuishoort? Bekijk dan eens onze vacatures

Naar de vacatures