Lead Today

Salesforce

Creëer een perfecte samenwerking tussen marketing en sales met Salesforce Sales Cloud & Pardot. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag via het formulier hier rechts meer informatie of een demo aan!

Meer info of een demo aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *

De pluspunten van Salesforce op een rij:

 

  • Bouw en beheer klantervaringen en haal het maximale uit elk contactmoment, met behulp van personalisatie.
  • Koppel eenvoudig meerdere apps en producten binnen één centraal platform.
  • Werk sneller, efficiënter en zonder belemmeringen binnen de cloud..
  • Verbeter de conversie op leads door ze van A tot Z door de buyer journey te begeleiden.

Wat is Salesforce?

Salesforce is de nummer één CRM software ter wereld. Met Salesforce til jij de automatisering van jouw sales en marketing naar ongekende hoogtes. Dankzij een groot scala aan applicaties binnen één centraal platform dat deze met elkaar verbindt, biedt Salesforce veel nuttige functionaliteiten voor zowel sales als marketing. De geavanceerde technologie begeleidt de klant feilloos door de buyer journey.

Personalisatie

Uit een recent onderzoek van Salesforce onder 3.500 marketeers blijkt dat 65% van de moderne B2B-klanten overweegt om van merk te veranderen als de communicatie niet gepersonaliseerd is. Personalisatie is dus noodzakelijk om relevant te blijven en hoe kan dat eenvoudiger dan met artificial intelligence (AI)? Ruim 57% van de ondervraagden geeft aan dat AI essentieel is in het leveren van 1-op-1 communicatie. De buyer journey speelt daarbij een belangrijke rol: 76% is ervan overtuigd dat het hebben van een buyer journey die alle touchpoints en kanalen in kaart brengt cruciaal is voor succes.

 

Salesforce voor B2B

Een greep uit de producten, die relevant zijn voor B2B organisaties, zijn Salesforce Sales Cloud (CRM) en Pardot (Marketing Automation). Een combinatie tussen deze twee applicaties is ideaal om een toekomstbestendige, datagedreven B2B organisatie te creëren. Niet alleen werken marketing en sales hierdoor efficiënter, ook creëer je met deze combinatie van Salesforce producten alignment tussen de marketing- en salesteams.

 

Salesforce Sales Cloud

Sales Cloud is het Customer Relationship Management (CRM) systeem van Salesforce. Hiermee kun je gemakkelijk klantinformatie opslaan en leads op een productieve en overzichtelijke manier opvolgen. Binnen deze software kun je voor iedere klant een gepersonaliseerd salestraject opzetten en waardevolle relaties opbouwen door alle applicaties die je gebruikt met elkaar te verbinden.

In Salesforce Sales Cloud zit Artificial Intelligence (AI) verwerkt: met de functie “Einstein” worden leadscores voorspeld en worden aanbevelingen gedaan voor de beste vervolgstappen. Einstein kan niet alleen voorspellen, maar ook automatiseren, zodat je snel iets met de verzamelde inzichten kunt doen. Met Salesforce Sales Cloud en Einstein geef je dus een compleet nieuwe dimensie aan jouw salesproces.

Pardot

Pardot is dé marketing automation software voor B2B. Met Pardot kan je alles wat je van een marketing automation pakket mag verwachten, en meer. Naast leadkwalificatie-, scoring en nurturing, kun je real-time notificaties instellen op basis van het gedrag van  leads, formulieren maken, A/B testen opzetten voor landingspagina’s en je marketing ROI berekenen.

Pardot is dus een tool die jouw organisatie kan helpen met:

Als je Pardot koppelt met Salescloud komt alle relevante informatie die marketing over prospects heeft verzameld direct in het CRM systeem terecht. Zo creëer je dus volledig inzicht in de buyer journey en heb je een 360 view van je prospects. Sales kan hierdoor goed voorbereid het salesgesprek in gaan.

 

Salesforce aanschaffen via Lead Today

Wij zijn gecertificeerd partner van Salesforce. Als onderdeel van onze groeistrategie bepalen we of er marketing- en salessoftware moet worden aangeschaft of vervangen. Blijkt dat Salesforce bij jouw organisatiestructuur en doelstellingen past? Dan implementeren we Salesforce binnen jouw organisatie. Ook bieden we begeleiding bij de overgang en inrichting én tijdens de beginfase van het gebruik van Salesforce.

Salesforce voor jouw bedrijf?

Benieuwd of Salesforce iets voor jouw organisatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Salesforce experts!

Arrow