Lead Today

Social media advertising

 

Je naamsbekendheid vergroten bij jouw ideale doelgroep

Lead Today helpt je graag. Door het formulier hiernaast in te vullen komt u in contact met ons en kijken we naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Social advertising

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een social advertising quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *

Social media

Social media is de perfecte manier om onder de aandacht te komen bij jouw relevante doelgroep. Door middel van social advertising creëer je binnen no-time een groter online bereik, waardoor dit de ideale manier is om jouw doelgroep aan te spreken. Daarnaast heeft het ook nog eens een aantrekkelijke verhouding tussen kosten en resultaat, waardoor je het maximale uit je budget haalt. Social advertising kan dan ook perfect worden gecombineerd met andere marketingactiviteiten en tactieken. 

Door gepersonaliseerde content in te zetten op social media kunnen wij jouw naamsbekendheid vergroten, leads generen en de betrokkenheid bij jouw ideale doelgroep vergroten. 

Voordelen social advertising

 

  • Het aanspreken van een nog onbekende doelgroep op basis van demografische gegevens en interesses
  • Het benaderen van de bestaande doelgroep en warme leads (mensen die eerder op je website zijn geweest maar nog geen aankoop of aanvraag hebben gedaan), door middel van remarketing
  • Het genereren van meer websiteverkeer en conversies
facebook.png

Facebook advertising

Met nog steeds ruim 7,1 miljoen bezoekers blijft het Facebook-platform behoorlijk actief. Door de intelligente targetingmogelijkheden is dit een ideaal platform om jouw doelgroep te bereiken. Zeker voor remarketing is dit kanaal nog steeds heel goed inzetbaar.

instagram.png

Instagram advertising

Een perfect platform wanneer je jouw verhaal ook in beelden kunt vertellen, aan de hand van foto’s en video’s. Bijkomend voordeel: doordat Instagram onderdeel is van Facebook kunnen we data combineren en jouw doelgroep nog beter targeten!

pinterest.png

Pinterest advertising

Hét kanaal voor het opdoen van inspiratie voor kleding, interieur en andere looks. Heb je prachtige en tijdloze content? Kies dan voor adverteren op Pinterest.

linkedin.png

LinkedIn Advertising

Is de zakelijke markt jouw doelgroep? Dan is LinkedIn hét platform om jouw doelgroep te bereiken en in contact te komen met bedrijven. Het is binnen LinkedIn zelfs mogelijk om jouw advertenties alleen te tonen aan personen en/of bedrijven voor wie jouw boodschap relevant is.

Hoe gaan we aan de slag?

Benieuwd wat social advertising voor jou kan betekenen? Om tot de ideale social media campagne te komen, doorlopen wij samen met jou de volgende stappen:

 

  • In overleg met jou bepalen we de perfecte doelgroep, kiezen we de juiste kanalen en stemmen we de boodschap af.
  • We bedenken een effectieve aanpak om jouw doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door een volledig nieuwe doelgroep aan te spreken of door het benaderen van mensen die jouw website al eerder hebben bezocht.
  • We richten de kanalen voor jou in en koppelen deze aan Google Analytics, zodat we de resultaten kunnen doormeten, analyseren en optimaliseren.
  • We helpen je met het creëren van de ideale advertenties voor jouw campagne.
  • Zodra de campagne live staat, houden we alles nauwlettend in de gaten en sturen we waar nodig bij.
  • Naast het beheren van de campagne delen we structureel onze inzichten en behaalde resultaten met je. Zo ben je niet alleen op de hoogte van de successen die we behalen, maar leer je zelf ook meer over hoe je de doelgroep zo goed mogelijk kan bereiken.

 

Social advertising uit handen geven?

 

Klaar om los te gaan op social media? Neem dan contact op zodat wij met jou mee kunnen denken over de perfecte aanpak! 

 

Neem contact op