Lead Today
  • Bedrijfsgroei
  • 29 sep. 2023

Proost, wij zijn een FD Gazelle!

Proost, wij zijn een FD Gazelle!

FD Gazellen award 2023

 

Yes! Lead Today is door FD uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

Twee keer eerder mochten we deze prijs al in ontvangst nemen, in 2019 en 2020. Waarom in de tussenliggende jaren dan niet? Om de prijs te verdienen heb je drie jaar lang sterke en onafgebroken groeicijfers nodig. Zoals voor veel bedrijven was 2021 een moeilijk jaar, ook voor Lead Today. Consultancy trajecten (vooral op locatie) die stopgezet werden, complete marketingbudgetten die bevroren werden en nieuwe klanten die besluiten toch écht even uit gingen stellen. Juist daarom zijn we dubbel zo trots op het winnen van deze prijs in dit jaar.

 

We hebben sinds 2021 weer een sterke groei laten zien. Niet alleen door weer te gaan doen wat we al deden, maar ook juist door aanpassingsvermogen te tonen. We hebben diensten aangepast, nieuwe diensten gelanceerd, verdere focus aangebracht in onze marktbenadering en meerdere overnames gedaan. We staan er sterker voor dan ooit en gaan met veel vertrouwen én plezier het nieuwe jaar in straks.

 

We hadden dit nooit kunnen bereiken zonder de inzet en motivatie van ons geweldige team (waar nog een plekje vrij is overigens ;)). En natuurlijk hadden we ook niet op dit punt gestaan zonder onze klanten en partners. Iedereen ontzettend bedankt voor het vertrouwen wat jullie ons gegeven hebben. Op nog veel meer mooie samenwerkingen in de komende jaren!