Lead Today

Aanpak

Wij houden van aanpakken, ongeacht wat de commerciële uitdaging is. Of het nu gaat om het formuleren van een marketing & sales groeistrategie of het verbeteren van je online vindbaarheid. Als het maar bijdraagt aan de groei van jouw organisatie en omzet.

Onze aanpak is grondig, strategisch en pragmatisch. Eerst even nadenken voordat we gaan rennen. Hierdoor zijn wij ervan verzekerd dat we resultaat behalen en impact leveren. En alles met als einddoel om een geoliede marketing- en salesmachine te bouwen. Wil je weten hoe? Lees  dan verder.

Kennismaking

Eén team, één taak. Dus voordat we met jou aan de slag gaan met het realiseren van groei, leren we jou en jouw organisatie graag goed kennen. Wat is jouw ambitie? Wat moet er veranderen om van marketing en sales een groeimotor te maken? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Arrow

Scan

Voordat we aan de slag gaan is het van belang om jouw organisatie écht goed te leren kennen. Dit doen we middels een scan, waarbij we helder krijgen wat de commerciële doelstellingen zijn en wat de ROI van marketing en sales is. De scan bestaat uit een aantal vragen, en waar nodig een kijkje in een bepaalde tool of software.

Zo kunnen wij een passende samenwerking voorstellen die bijdraagt aan jouw omzetdoelstellingen. Onze bevindingen koppelen we terug, inclusief concrete quickwins. Zo haal je directe waardevolle inzichten uit de scan.

Voorstel

Als we jouw vraag en je organisatie hebben doorgrond, kunnen we voor jou een passend voorstel voor een marketing & sales strategie maken. Ieder bedrijf is anders; dat vraagt ook om een unieke oplossing. Toch kunnen we onze dienstverlening in grofweg 2 categorieën verdelen. Mocht er toch een maatwerk vraagstuk tussen zitten, dan kunnen we daar uiteraard invulling aangeven – mits het bijdraagt aan ons belangrijkste doel: een verbetering van marketing & sales en een stijging van de omzet.

Oplossingen

01
05

Meer kwalitatieve leads genereren

 • Tekengebied 212Salespitch.png

  Marketing & salesstrategie

  Wil jij jouw marketing & sales naar een hoger niveau tillen? Dan is dit de aanpak voor jou. Aan de hand van ons Groeimodel signaleren we kansen om van jouw marketing en sales een echte groeimotor te maken.

   

   

  Meer info

 • Tekengebied 215Salespitch.png

  Leadgeneratie & conversie

  Wil jij meer leads genereren die ook echt converteren naar klanten? Laat ons je helpen! Niet alleen maken we voor jou een doelgericht campagneplan. We zorgen ook voor een optimale uitvoering en conversie. Want groei in klanten en omzet, daar heb je écht iets aan.

   

  Meer info

 • Tekengebied 214Salespitch.png

  Marketing & sales toolbox

  Weet jij al precies wat je nodig hebt? Neem dan een kijkje in onze toolbox en ontdek op welke domeinen wij jou kunnen helpen. Onze specialisten helpen jou graag om het resultaat uit jouw online marketingactiviteiten te maximaliseren.

   

   

  Meer info