Lead Today

SEO

Verbeter je online vindbaarheid! 

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een hele mondvol, maar simpelweg betekent dit dat je op relevante zoektermen organisch goed vindbaar bent in de zoekmachines (zonder advertentiebudget in te zetten). Een goede vindbaarheid in de zoekmachines zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer conversies.

Quickscan

Benieuwd hoe jij er voor staat? Vraag nu een quickscan aan:

Naam *
E-mailadres *

Scoren met SEO

Met SEO zorg je dus voor een hogere organische positie in Google. Maar hoe bereik je deze positie? Een hoge vindbaarheid is een combinatie tussen een perfect technisch werkende website, de juiste teksten en zoveel mogelijk kwalitatieve linkjes die doorverwijzen naar jouw website. Omdat Google je extra waardeert als je goed scoort op deze gebieden, wordt je hoger vertoont in de zoekresultaten als iemand zoekt op voor jou relevante zoekwoorden.

Hoe werkt SEO?


Je website is de basis van al je marketingactiviteiten. Een sterke website zorgt voor meer conversie waardoor online campagnes die verwijzen naar je website ook succesvoller zijn. Voor SEO is geen simpel trucje. Er zijn namelijk meer dan 200 factoren die de zichtbaarheid van je website beïnvloeden in de zoekmachines. 

 

Wij helpen je graag om jouw online positie te verbeteren. SEO is geen één-dags vlieg, maar door over een lange termijn structureel aan je posities te werken, verhoog je je autoriteit binnen de zoekmachines. Aan alle 200 factoren werken is onmogelijk en de ene factor weegt ook nog eens zwaarder dan de andere. Onze SEO specialisten weten door alle ervaring precies hoe ze de gouden combinatie kunnen maken voor jouw situatie.

Hier leggen wij de focus op

 

unieke content.png

Unieke content

Het creëren van unieke content met als basis de juiste zoekwoorden.

linkbuilding.png

Linkbuilding

Het verhogen van het aantal inkomende verwijzingen vanaf andere websites.

techniek website.png

Technische SEO

Het verbeteren van de techniek van de website zodat deze goed indexeerbaar is voor Google.

En hoe werken wij?


Wij helpen jou met het creëren van een stevige basis.
 

  • Deze basis is inzicht krijgen in welke woorden voor jou relevant zijn om op gevonden te worden. Dit moeten woorden zijn die door de doelgroep worden gebruikt.
  • Vervolgens checken en optimaliseren we de techniek van je website en schrijven we SEO-geoptimaliseerde teksten.
  • Dit in combinatie met het doorvoeren van structurele SEO-optimalisaties én het inzetten van linkbuilding boost jouw positie in Google.

Zoals je misschien al hebt begrepen, is SEO geen peanuts. Het vereist een lange adem, structurele aandacht en optimalisaties. Maar als het eenmaal staat is het een tactiek waardoor je zonder advertentiebudget de juiste bezoekers naar jouw website trekt. Wij weten als specialist aan welke knoppen wij moeten draaien voor optimaal en langdurig resultaat.
 

Vraag nu
onze SEO-scan aan


Wil jij ook online autoriteit claimen? Vraag dan nu onze SEO-scan aan. Hiermee kom je erachter hoe je vindbaarheid nu is en wat we verwachten te kunnen verbeteren. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze specialisten. 

Neem contact op